5 zodii obsedate de aspectul fizic

 1. zodii aspect fizic Leu
  Făţărnicia se află în topul defectelor unui astfel de nativ, deoarece nu poate accepta că altcineva ar putea fi mai inteligent decât el sau ar putea arăta mai bine. Încearcă să impresioneze prin cele mai scumpe haine, accesorii şi tratamente, chiar dacă fizic nu sunt cei mai frumoşi oameni. Nu toţi se pot împrieteni cu astfel de oameni, de asta îi vei vedea alături de 2-3 amici care sunt asemeni lui. Exagerează cu orice, doar pentru a-şi hrăni orgoliul.
 2.  Scorpion
  De superficialitatea unui Scorpion suntem siguri că aţi auzit – nu prea pun ei mare accent pe modul în care arată (deorece sunt cam delăsători când vine vorba de mişcare), ci încearcă pe cât posibil să se „vândă” cât mai bine. Aparenţele sunt foarte importante pentru ei şi mizează că şi pentru ceilalţi, atunci când îşi cumpără tot felul de articole pe care nu le-ai mai văzut la nimeni. Este unic, original şi îşi doreşte să rămână aşa.
 3.  Capricorn
  Având în vedere că aceşti nativi au mare succes în afaceri şi fac sume frumuşele de bani din nimic, îşi permit să se răsfeţe cu tot ce este mai bun. Sunt firi extrem de hotărâte şi atunci când îşi doresc ceva, nu se lasă până nu obţin, indiferent de costuri sau compromisuri. Sunt acele persoane ce ies în evidenţă la orice tip de eveniment, prin buze, sâni, fund sau vestimentaţie iesitã din comun.
 4.  Taur
  O altă fire puternică ce aleargă toată viaţă după un confort şi o viaţă liniştită. Ce nu ştiaţi, probabil, este faptul că, pentru ei, modul în care arată spune foarte multe despre caracter şi dau la o parte persoane bune din simplul motiv că prima impresie nu a fost una tocmai reuşită. Spre deosebire de celelalte zodii, Taurii vor căuta să se îngrijească mai mult de corp decât de modul de prezentare al acestuia.
 5.  Gemeni
  Şi nu în ultimul rând, Gemenii – nativii cei mai comunicativi, sociabili, care nu pot trăi între patru pereţi, care simt mereu nevoia de a se reinventa şi care nu lasă să se vadă trecerea anilor pe chipul lor. Întotdeauna vor fi în pas cu modă, deoarece le place mult prea mult viaţa şi doresc să aibă în jur numai persoane tinere, aceste fiind cea mai bună metodă de a le atrage. Orice ar face, doreşte să se simtă perfect în pielea lui.

Sursa – yve.ro