5 zodii profund afectate de solstițiul de iarnă din 22 decembrie

 

Solstițiul de iarnă din 22 decembrie este însoțit de Soarele din Capricorn, de Luna din Balanță și de o conjunctură mai specială dintre Jupiter și Neptun. În noaptea de 21 spre 22 decembrie, Luna începe să crească și totodată începe să scadă întunericul. Ziua se va mări treptat, iarna își va intra în drepturi și va marca totodată începutul unui nou an.

Cu o asemenea conjunctură astrală, solstitiul de iarna este benefic multor zodii, dar cinci dintre ele vor fi puternic influențate.

Distribuie prietenilor

Zodia Racului
Luna crește la solstițiul de iarnă din 22 decembrie și traversează acum zodia Balanței, ceea ce va fi un semn foarte bun pentru zodia Racului. Lucrurile încep să se așeze, ritmul trepidant în care ai muncit se va potoli și, treptat, vei rezolva toate probleme dinaintea Sărbătorilor de iarnă. Solstițiul îți aduce o veste bună și cineva apropiat te ajută să scapi dintr-o situație neplăcută.

Zodia Balanței
Vestea cea mai bună pe care o aduce solstițiul de iarnă din 22 decembrie pentru Balanțe este că toate parteneriatele și contactele lor vor fi profitabile și vor avea de câștigat în anul următor. Nu este exclus ca, în aceste zile înainte de vacanța de Crăciun, să găsești pe cineva care îți va oferi o afacere bună, un loc de muncă sau o colaborare pentru care merită să muncești.

Zodia Capricornului
Nativii Capricorni au mereu ceva de câștigat în ziua solstițiului, când Soarele traversează zodia lor. Iar anul acesta, datorită Lunii din Balanță, influența astrală se va concentra asupra relațiilor de dragoste. Capricornii singuri vor avea șansa să găsească un partener, poate chiar la petrecerile de la sfârșitul anului. Iar cei care sunt deja implicați în relații vor găsi modalități mai frumoase de a-și exprima dragostea.

Conrinuarea pe libertateapentrufemei.ro