6 semne că te întâlnești cu un psihopat emoțional

 

Nu este ușor să descoperi acest tip de oameni și poate că te întâlnești chiar și acum cu unul, însă nu ți-ai dat seama încă. Să începi o relație cu un astfel de om, te poate distruge, așa că este foarte important să cunoști trăsăturile psihopatului emoțional.
Iată care sunt:
1. Te fac să crezi că tot ceea ce se întâmplă este din vina ta
Psihopații emoționali nu sunt mereu răi, ba mai mult, de obicei sunt încântători. Deci, acum se ceartă cu tine, după care devine drăguț și afectiv, dar în cele din urmă va da vina pe tine, pentru ce s-a întâmplat. Motivul este acela că psihopații emoționali nu au conștiință, așa că ei cred că au mereu dreptate.
2. Îți provoacă o confuzie
Atunci când o persoană te induce în eroare, cu intenția de a-ți pune la îndoială sănătatea mentală, înseamnă că are o problemă. Acești psihopați sunt extrem de tactici și se vor agăța chiar și de cea mai mică șansă, pentru a te debusola.
3. Te fac să simți că le distrugi viața
De cele mai multe ori, psihopații dau vina pe cei din jur, pentru problemele lor. Nu le ies lucrurile așa cum ar vrea la lucru, este vina ta, pentru că îl stresezi acasă. S-a certat cu un prieten? E tot vina ta! Tu ești cel mai oribil partener și totul se întâmplă din vina ta!
4. Te distruge
Un psihopat emoțional știe că nu poate cere prea multe de la sine și, dacă vede că tu poți mai mult, va face orice ca să te distrugă. Dacă ai putea intra în mintea lui, nu ți-ar plăcea deloc ceea ce vezi. Odată ce îți pierzi stima de sine, te poate controla imediat.

Citește mai mult pe Secretele.com