• Home
  • Fapt divers
  • A început ANUL NOU astrologic odată cu echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știe toate zodiile!

A început ANUL NOU astrologic odată cu echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știe toate zodiile!

echinoctiul de primavara

Soarele a intrat în Berbec, am avut echinocțiul de primăvară, am avut Lună nouă în Berbec. Toate marchează începutul Anului nou astrologic, momentul unui nou start pentru toate zodiile.
Este momentul unui nou început, al unui nou ciclu și/sau al unui nou set de provocări pe care să ți le asumi. Dar modul în care ne afectează evenimentul ceresc variază de la semn la altul.

Iată cum influențează noul an astrologic toate zodiile:

BERBEC
La mulți ani! Ați așteptat tot ANUL să vă simțiți din nou în flăcări, ceea ce are sens literal, deoarece ești semnul cardinal al Focului. Începutul sezonului tău se conectează cu intrarea Lunii noi în pe 21 martie, așa că totul este despre tine în această primăvară. Bucură-te de faptul că lumea merge în felul tău și acceptă obiceiurile tale de Foc.

TAUR
Zilele devin mai lungi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să profiți la maximum de fiecare oră. Relaxarea este cheia, la fel ca și reconectarea cu tine însuți. Soarele își începe călătoria prin casa a 12-a a sfârșiturilor și a subconștientului pe 21 martie, lucru care poate fi greu de trecut. Dar este întotdeauna o etapă necesară înainte de ziua ta la sfârșitul lunii aprilie. Subconștientul este ultimul loc în care vei dori să crești, dar stai acolo. Dacă îmbrățișezi acest timp înflăcărat, chiar dacă te dogorește, vei face câteva descoperiri de sine. Toate îți vor face sezonul de la sfârșitul lunii aprilie plin de satisfacții.

GEMENI
Cu cea de-a unsprezecea casă luminându-se la începutul primăverii, ești în flăcări chiar acum în departamentul de prietenii. Doar asigură-te că persoanele pe care le aduci în viața ta sunt 100% valide. Nu îți fie teamă să iei o poziție neobișnuită și să spui oamenilor ce simți. Vor avea mult mai mult poftă de compania ta!

RAC
Rezistă, dragă Rac. Te muți în casa a zecea a carierei chiar acum, ceea ce nu este întotdeauna punctul tău forte. Te simți puțin mai nesigur, pentru că nu poți folosi căldura naturală pentru a ieși din orice conflict profesional pe care îl simți. Amintește-ți doar: ai fost construit pentru a aduce fericire altora. Îmbrățișează asta, chiar dacă te simți speriat de orice luptă pentru putere s-a îndreptat către tine. Poți trece prin ele.

LEU
Vei fi extrem de productiv! Întotdeauna prosperi când devine mai cald – și te afli în casa a noua a filozofiei și călătoriilor luna aceasta, dragă Leu. Asigură-te că te orientezi spre gândire intelectuală sau oportunități de aventură. Ca un semn de Foc în timpul sezonului Berbec, vei iubi toată energia creativă care începe să curgă în calea ta. Negocierile, ideile și inteligența emoțională generală vor fi recompensate – dar mai întâi trebuie să vă gândești la ceea ce îți dorești.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri