Aceste 5 zodii sunt CELE MAI AFECTATE de ECLIPSA TOTALĂ DE LUNA PLINĂ SÂNGERIE A LUPILOR

 

Eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu vine Luni 21 ianuarie, iar unii o pot vedea Duminica 20 ianuarie, depinde in ce parte a globului se afla. Eclipsa este vizibila in Europa, Asia, Africa si America de Nord si de Sud.

BERBEC
Aceasta eclipsa totala de Luna plina in Leu iti va incarca ziua cu o emotie foarte mare. Singura problema este ca aceasta incarcatura emotionala va fi asa de mare incat te vei zbate sa iti mentii un nivel echilibrat al mintii si ratiunii si sa abordezi rezolnabil lucrurile si situatiile, Berbecule.
Ai putea experimenta ingrijorati legate de viata ta amoroasa care te-ar putea impinge pana la punctul de a dori o schimbare drastica care sa iti permita sa te odihnesti si, mai presus de toate, sa te mai si distrezi.

Distribuie prietenilor

GEMENI

Trebuie sa stai faci tot posibilul sa ramai cu picioarele bine infipte in pamant pentru ca eclipsa totala de Luna plina nu iti va usura situatiile si iti poate creste nivelul de stres si anxietate pana la cote alarmant de periculoase.
Respiratia constienta si exercitiile de relaxare te ajuta foarte mult sa diminuezi efectele acestei eclipse care in cazul tau pot fi starea de indecizie legata de viata ta personala si de proiectele tale. A invata cum sa iti controlezi tensiunea este vital pentru abilitatea energiei tale sa curga si sa se alinieze cu cea a Universului.

RAC
Lumea ta o poate lua putin razna din cauza acestei eclipse totale lunare, in special in termeni financiari. Vei fi totalmente consumat de dorinta de a obtine mai multi bani si atitudinea ta dulce si serviabila se va schimba.
Poti fi marcat de sentimente de gelozie si posesivitate care nu vor fi bine primite de partener. Fa maxim din tot ce poti pentru a deveni mult mai constient de realitatea ta, ca sa simti schimbarile pe care le ai de facut pentru a reajunge la echilibru.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro