Aceste cinci zodii vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE

Cu pasi repezi ne indreptam spre finalul primei luni a anului 2019.
Februarie va continua puternica energie a lunii ianuarie si va aduce alte evenimente astrale ce vor fi prezentate, impreuna cu influentele sale asupra tuturor zodiilor, in Horoscopul lunii februarie.
Privind pe gaura cheii spre astrologia lunii februarie 2019, exista 5 zodii ce vor avea norocul sa fie fata in fata cu oportunitati.

BERBECUL
Dragostea este in aer si trebuie sa iti mentii ochii deschisi pentru ea. Daca esti singur, sunt mari sanse ca cineva nou sa se indrepte spre viata ta si sa intre direct in ea. Daca esti deja comis intr-o relatie, partenerul s-ar putea decide sa fie de asa natura cu tine incat sa iti ia presul de sub picioare prin actiunile sale, in sensul bun, desigur. Orice se poate intampla si nu trebuie sa te inchizi in fata oportunitatilor din fata ta. Da-ti o pauza de la munca si permite romantismului sa infloreasca si vezi ce aduce diferit in viata ta.

TAURUL
Sunt mari sanse sa primesti o veste la munca ce te poate lasa masca. Toata munca ta asidua poate cunoaste rezultate in cele mai bune moduri posibile. Desigur, te simti ca si cum mereu tu muncesti greu si nu culegi beneficiile, dar acele beneficii te pot izbi ca o gramada de bucati de caramida indreptate spre tine. Te pot prinde cu garda jos, dar vor si scoate ce e mai bun din tine. Sunt mari sanse sa iesi mai mult din cochilia ta si sa te pozitionezi asa cum nu ai face-o in mod normal. Poate cineva isi va arata sentimentele fata de tine si sa iti transforme luna in una orientata spre iubire. Doar timpul poate confirma acest lucru.

Distribuie prietenilor

GEMENII
Da, ultimele luni te-au cam dat cu posteriorul de pamant prin provocarile aruncate de Univers in calea ta, insa februarie iti va ridica o greutate de pe umeri. Poti primi unele vesti uluitoare care pot schimba totul. Poate ca nu esti inca pregatit pentru ce va veni, pentru amploarea schimbarilor bune ce te asteapta, insa nu te descuraja ca nu esti pregatit total ci antreneaza-te. Nu ai cum bate pasul pe loc in monotonie, nu asa e viata ci supusa evolutiei spre mai bine. Esti capabil de mult mai mult decat constientizezi.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro