• Home
  • Fapt divers
  • Aceste patru zodii profită la maximum de Luna plină a sturionului de astăzi

Aceste patru zodii profită la maximum de Luna plină a sturionului de astăzi

horoscop

Vara se apropie de sfarsit, dar nu inainte ca ultima Superluna a anului sa lumineze cerul pe 12 august din zodia Varsatorului cel cu gandire futurista. Superlunile sunt mai aproape de pamant decat lunile pline tipice, facandu-le sa para mai stralucitoare si mai mari si amplificand emotiile in acest proces. Aceasta luna plina este cunoscuta si sub numele de Luna plina a sturionului, numita asa datorita perioadei de vara cand populatia sturioni giganti atinge varful.

Cum ar fi obiceiurile proaste, situatiile si grupurile de prieteni toxie. Deoarece aceasta luna plina este o Superluna, emotiile profunde, bine pazite in adancul sufletului, vor fi scoase la lumina.

Pentru unele semne zodiacale, acesta Superluna plina a sturionului va stimula emotii existentiale. Dar pentru altii, se va simti mai mult purificatoare decat ametitoare. Citeste mai departe pentru a afla daca esti unul dintre semnele zodiacale care profita din plin de Superluna sturionului, din 12 august 2022.

BERBEC
A fost o vara norocoasa, in care Jupiter cel de bun augur ti-a zambit, draga Berbec. Iar lucrurile vor continua sa fie fructuoase pe masura ce Varsatorul cel optimist iti lumineaza cercul social. Este posibil sa ai un sentiment de implinire si de apartenenta in comunitatea sau grupul de prieteni. Este un moment minunat sa te bazezi pe ei pentru a-ti atinge obiectivele ambitioase.

RAC
Sezonul Leului a accelerat totul, iar tu esti in cautarea unei pauze atat de necesare. Aceasta Luna plina intensa te-ar putea incuraja sa incetinesti ritmul si sa-ti analizezi logic sentimentele. Lucreaza cu tine pentru a elimina barierele emotionale care te impiedica sa faci asta si elibereaza-te de lucrurile care te retin in ultima vreme.

Continuarea pe sfatulparinților.ro

Parteneri