• Home
  • Fapt divers
  • Aceste trei zodii strălucesc în iulie. Află dacă te numeri printre norocoși!

Aceste trei zodii strălucesc în iulie. Află dacă te numeri printre norocoși!

zodii ghinion 1

Pe masura ce incepe sezonul vibrant si energic al Leului, soarele va ocupa centrul cosmosului, pe masura ce se intoarce la semnul sau de casa, indemnandu-te sa pasesti in energia ta de incredere. Anumite semne vor putea mai usor sa imbratiseze aceasta energie decat altele, deoarece se aliniaza cu calitatile pe care le pot accesa cu usurinta.

Vara va avea favoriti cu siguranta, cand vine vorba de Berbec, Leu si Sagetator, facand Iulie 2022 cea mai buna luna pentru aceste trei semne zodiacale.
Ca semne de foc ale zodiacului, nu este o surpriza faptul ca Berbecul, Leul si Sagetatorul vor prospera in aceasta luna. Pe masura ce soarele calatoreste prin casele hartii lor care se aliniaza cu calitatile lor innascute, cu siguranta se vor simti ca acasa acum. Odata cu pasirea soarelui in semnul domiciliului sau, toata lumea se poate astepta la o crestere a energiei si a increderii, dar aceste trei semne vor observa cu siguranta efectele mult mai multe decat altele.

Iata la ce se pot astepta Berbecul, Leul si Sagetatorul in Iulie:

Berbec: Este timpul sa-ti urmezi dorintele inimii

Sezonul tau s-ar putea sa se incheie, dar pentru tine, distractia abia incepe. Pe masura ce soarele trece in a cincea casa a expresiei creative pe 22 Iulie, proiectele tale de suflet si eforturile de cautare a placerii vor fi luminate. Este un moment in care te poti astepta la multa atentie si notorietate in jurul diferitelor moduri in care te exprimi acum, asa ca asigura-te ca te bucuri de lumina reflectoarelor. Esti persoana ambitioasa a zodiacului, asa ca meriti cu siguranta recunoasterea. Ca suflet independent, vei fi mult mai interesat sa-ti urmezi dorintele inimii acum, asa ca asigura-te ca o onorezi oriunde te conduce inima in aceasta luna.

Leu: Tu esti vedeta spectacolului

La multi ani, Leu! Este timpul tau sa stralucești (da, chiar mai mult decat de obicei). Pe masura ce soarele, cel care iti conduce digrama, se schimba in prima ta casa a sinelui pe 22 Iulie, vei simti o crestere a energiei, increderii si constientizarii de sine. Cu sezonul Rac in retrovizoare, esti gata sa intri in lumina reflectoarelor si sa imbratisezi recunoasterea pe care o meriti. Vara aceasta se refera la prioritatile tale, asa ca asigura-te ca iti sporesti grija de sine. Este important sa iei in considerare modurile in care iti poti onora inima, chiar daca asta inseamna sa mergi impotriva a ceea ce vor altii de la tine. Nu permite disconfortului altora sa te forteze sa iti diminuezi lumina – acesta este momentul tau, asa ca asigura-te ca te bucuri din plin.

Continuarea pe sfatulparinților.ro

Parteneri