Aceste zodii ascund cele mai multe secrete!

Cu toții știm câteva persoane care țin aproape totul secret despre viața lor. Cu greu afli ce au mai făcut, dacă nu vor ele să spună!

Gemenii
Oricât de deschiși și prietenoși ar părea, trebuie să ții cont de faptul că Gemenii pun accentul pe imagine. Dincolo de imaginea pe care vor ei să o arate, nu vei știi niciodată ce gândesc și ce ascund. Iar ei se numără printre cele mai ascunse și secretoase zodii. Gemenii râd cu gura până la urechi, spun bancuri și merg la petreceri, dar nimeni nu știe când plâng, când suferă și când se simt singuri. Gemenii își ascund foarte bine viața personală și mai ales problemele. Și nu le împărtășesc decât prietenilor foarte, foarte apropiați.

Scorpionul
Toți nativii născuți în semne de Apă, și anume Racii, Scorpionii și Peștii, au partea lor de mister. Sunt amabili, deschiși, ușor prietenoși, dar planurile lor personale rămân întotdeauna un secret. În mod special, Scorpionul este cel mai secretos dintre toate zodiile cu semn de Apă. Știe cum să își ascundă sentimentele și dezaprobarea, dezinteresul sau disprețul atunci când îl deranjează cineva. Nici dragostea, nici preferințele și nici planurile de viitor nu le discută cu oricine. Preferă să vorbească puțin și să nu lase pe nimeni să îi citească gândurile.

Distribuie prietenilor

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro