Acestea sunt cele mai RĂZBUNĂTOARE zodii!

Cand auzi cuvantul razbunare, parca te trec niste fiori. Parca ai in minte imaginea durerii, a terorii si chiar a torturii uneori.
Este recomandat sa descurajezi sentimentul de razbunare intrucat nu face deloc bine organismului. Prin nevoia de razbunare nu il pedepsesti doar pe cel care ti-a gresit, ci si pe tine insuti. Pana la urma, karma actioneaza!
Vei afla mai jos care sunt cele mai razbunatoare zodii.

Scorpion: Misiunea vietii lui este sa te distruga
Daca te-ai pus rau cu un Scorpion, mai in gluma, mai in serios, angajeaza-ti un bodyguard. Nu vei mai dormi bine noaptea. Razbunare este al doilea nume al unui Scorpion.
Scorpionii vor face tot posibilul sa se razbune pe cei care le-au gresit la un moment dat in viata. Nu au in minte decat planuri, strategii despre ce sa faca pentru a-i umili, pentru a-i face sa sufere. Singura dreptate pe care o accepta este razbunarea. Doar asa simt ca si-au platit datoriile, cand cei care le-au gresit si-au primit rasplata meritata.

Capricorn: Abia asteapta sa dai gres
Capricornii sunt unul dintre cele mai mandre semne zodiacale. Daca faci ceva care sa le stirbeasca din ego, ai declansat cosmarul. Ei vor cultiva ura si resentimentul si vor extrage esenta cea mai puternica a razbunarii. Te vor sapa, te vor vorbi de rau, te vor sabota sub o acoperire perfecta. Nici nu-ti vei da seama decat cand va fi prea tarziu. Iar ei vor sta in primele randuri ca sa te vada cum dai gres. Vor savura fiecare moment al “anihilarii” tale.

Distribuie prietenilor

Continuarea Aici