AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Acestea sunt zodiile în care se nasc cel mai des liderii

 

Au capacități de leadership care le depășesc pe cele medii și sunt capabili să ia rapid decizii al căror impact poate fi pozitiv.

Toate aceste sunt sunt scrise, de la început, în zodiac. Dacă își și perfecționează aceste atribute înnăscute, nativii zodiilor menționate mai jos, sunt de neoprit!

Fiecare semn zodiacal are trăsături dominante, dar și fiecare nantiv are felul său unic de a fi. Cu toate acestea, există anumite zodii care, dintre toate cele 12, posedă caracteristici care au potențialul de a influența oamenii și lumea. Ei sunt cei pe care îi recunoști de mici pentru că sunt lideri naturali, a căror energie domină mulțimea și care emană vibrații pe care toți din jur le simt.

Leu
Regele junglei și al zodiaculuii, leii sunt lideri cu un puternic simț al caracterului și instinctului. Se nasc între 23 iulie și 22 august și sunt guvernați de Soare. Cine cunoaște un Leu, îl iubește! Deseori sunt percepuți drept sufletul unei petreceri, datorită farmecului magnetizant și personalităților extrovertite, Leii știu cum să comande și să se facă ascultați de o mulțime și să fie în centrul atenției pe orice scenă.

Foarte important este și mentalitatea lor, fiindcă, Leilor nici nu le trece prin minte că altcineva ar putea fi mai bine echipat să conducă, ei doar își asumă rolul pentru care au fost născuți. Ei cred cu adevărat că știu ce este mai bine (dau și o mulțime de sfaturi nesolicitate), dar ca orice lider bun, au grijă de oamenii lor, pledând mereu pentru cei defavorizați și asumându-și responsabilitatea atunci când este necesar.

Scorpion
Puternic, independent și observator sunt doar câteva cuvinte pentru a-i descrie pe cei născuți între 23 octombrie și 21 noiembrie. Nimeni nu are puterea să te rănească ca un Scorpion. Așa cum sugerează și numele lor, înțepătura unui Scorpion poate fi fatală? Într-un sens romantic, puterea lor poate fi periculoasă și creatoare de probleme sentimentale și nu numai.

Un sfat prietenos, nu te lăsa furat de partea întunecată a acestor nativi. Condusă de Pluto, planeta asociată cu întunericul care orbitează cel mai departe de Soare, partea umbrită a Scorpionilor este strategică, răzbunătoare și destul de persistentă deci există șanse minime să scapi nevătămat. Vor obține ceea ce își doresc, indiferent de cât timp va dura. Nu-ți pierde enegria și timpul încercând să-i convingi de ceva, odată ce s-au hotărât.

Berbec
Născuți între 21 martie și 19 aprilie, Berbecii sunt primul semn al zodiacului și trebuie să fie primii în aproape orice vor și fac. Acest semn de foc este cunoscut pentru capacitatea de a ilumina o cameră. Sunt plini de compasiune și motivați, dar dacă nu sunt în vârf, nu sunt mulțumiți. Cu toate acestea, lipsa unui loc vizibil îi face adesea să se simtă nesiguri și să acționeze puțin nechibzuit pentru a câștiga (chiar dacă nu este o competiție) atenția și scena pricipală.

De aceea, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că Berbecul este condus de Marte, planeta asociată cu războiul și puterea. În timp ce nivelurile inepuizabile de energie ale unui Berbec pot obosi pe toți ceilalți, el trebuie să lupte pentru credințele propria. Un Berbec nu va renunța, și aceasta este, probabil cea mai mare putere și slăbiciune a lor.

Continuarea pe click.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!