Adevărul crud pe care zodiile nu ar vrea să-l afle

 

Cu totii avem calitatile si defectele noastre. Si daca la capitolul calitati, vrem sa epatam, la defecte vrem sa le ascundem „sub pres”. Astrologii au facut „sapaturi” si au descoperit defectele pe care le au zodiile.
Iata adevarul crud pe care zodiile nu ar vrea sa-l afle, potrivit Antiserious.com.
Berbec
Berbecii sunt egoisti si cer foarte mult de la ceilalti. Atunci cand nu primesc ce isi doresc pot deveni agresivi.
Taur
Taurii sunt foarte incapatanati si iubesc confortul. Sunt atat de lenesi incat nu s-ar ridica nici pentru un pahar cu apa. Sunt cei mai lacomi dintre toate zodiile.
Gemeni
Gemenii sunt superficiali, falsi, lacomi. Le place sa barfeasca si sunt sursa tuturor „vestilor” despre ce se intampla in lume sau la birou. La toate acestea se adauga si insecuritatea financiara.
Rac
Racii sunt prea emotionali si se ingrijoreaza din orice. Poti spune despre ei ca sunt ca niste copii mici si plangaciosi, suparati ca n-au primit bomboana mult dorita.
Leu
Leii sunt si ei egoisti, se supraapreciaza si dau dovada de intoleranta. De cele mai multe ori ii acuza pe ceilalti de exact lucrurile pe care el le face.
Fecioara
Fecioarele au tendinta de a fi dominatoare, dictatoriale. Au un ego destul de puternic si ii pot trata pe ceilalti ca servitori. Le place ca ceilalti sa faca ce vor ele, cand vor ele.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro