Adulterul în vreme de pandemie. O tânără, reclamată de soț, a fost prinsă cu doi bărbați după ce fugise…

O tânără de 18 ani care se afla acasă, în izolare, a fost prinsă de polițiștii din Argeș după ce a plecat și a fost reclamată de soț. Aceasta a fost găsită într-o mașină, cu alți doi bărbați iar acum se află în carantină instituționalizată, ea fiind și amendată, transmite Mediafax.

În urma verificărilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani.

„Toate cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei fiecare”. Tânăra soție, cu soțul venit din străinătate din zona roșie, va intra în carantină instituționalizată pe banii ei.

Distribuie prietenilor

Conform unei statistici, în perioada carantinei au scăzut cu peste 70 la sută accidentele de circulaţie, dar şi adulterul a scăzut simţitor, soţii sau soţiile cu amante, amanţi, având mari dificultăţi în a-şi realiza întâlnirile clandestine. Viața în doi – unii soți, cu slujbe diferite orar, se vedeau doar în weekend – poate grăbi și unele divorțuri, spune un psiholog, cei doi realizând că nu au nimic în comun.

Mădălina Stoica, AMPress