AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Află cum începe anul 2020 pentru fiecare zodie!

Astrele ne îndeamnă, în horoscopul iernii, să ne consolidăm viața, să ne bucurăm de ce am realizat până acum și să ne refacem echilibrul emoțional. Trebuie să pășim în 2020 cu forțe mai puternice și cu multă încredere!

Berbec
O iarnă în care vei face compromisuri
Ultima lună din acest an poate avea câteva provocări pentru zodia ta, dar tu trebuie să ții capul sus și să ai încredere în tine. Păstrează o atitudine pozitivă și păstrează-ți prietenii aproape! Și anul 2020 se anunță un an cu multe încercări, dar nimic nu va fi prea greu. Rezolvă fiecare problemă pas cu pas, fă-ți o listă cu priorități și vei reuși, dacă te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important! Se pare că, în luna decembrie, vei avea mai mult de muncă și prea puțin timp pentru familie sau pentru copii. Vei fi nevoită să faci un compromis, să renunți la o surpriză pregătită pentru cineva drag pentru a investi banii în alte proiecte. În preajma Crăciunului, când va fi Lună nouă, lucrurile încep să se îndrepte și atmosfera de acasă va fi mai destinsă. În ianuarie, va fi o perioadă de acumulare și vei reuși să te revanșezi față de familie.

Taur
Vei avea șansa unui loc de muncă mai bun
Iarna aceasta, astrele arată că vei avea parte de noi șanse profesionale și trebuie să te concentrezi pe schimbările bune care te pot ajuta în carieră. Cu excepția zilelor de Sărbătoare și a zilelor de concediu în care te vei odihni, prioritatea ta va fi să găsești un loc de muncă mai bun. Îndeosebi în lunile ianuarie și februarie vei avea cele mai multe șanse să te dezvolți, să te implici în proiecte complexe sau să lucrezi alături de o echipă nouă. Dacă ești în căutarea unui alt loc de muncă, ar fi bine să trimiți cât mai multe cv-uri și să iei legătura cu foști angajatori care ar putea avea nevoie de forță de muncă. În mod special, luna ianuarie, când Venus își va spori influența asupra zodiilor de Pământ, va fi de bun augur pentru orice plan ai avea în carieră. Pe de altă parte, trebuie să fie atentă cu sănătatea ta în perioadele reci și să te ferești de excesel alimentare. Pot apărea afecțiuni greu de tratat.

Gemeni
Proiectele mari se împlinesc!
Decembrie înseamnă pentru zodia Gemeni împlinirea unui proiect important, iar luna ianuarie aduce o perioadă lungă de relaxare și de refacere. Va fi o iarnă cu bucurii, dar și cu momente critice, dar perioadele frumoase vor compensa micile necazuri. În decembrie, îți merge bine din data de 12 până pe 28, sub influența lui Mercur și a Lunii pline. Situația bugetului tău și prosperitatea familiei vor constitui, poate, cel mai dificil aspect pentru că apar cheltuieli neașteptate. Șanse reale de câștig vor apărea mai degrabă în luna februarie. Dacă ești singură, vei avea mai multe șanse anul viitor să îți găsești jumătatea sau să te întorci la o dragoste din trecut. Prima perioadă prielnică iubirii va fi în luna ianuarie. Orice relație nouă, începută în aceste zile, va fi susținută de astre și va deveni tot mai puternică de la o zi la alta.

Rac
Vei avea șanse noi pentru o viață prosperă
Tranzitul lui Jupiter de-a lungul iernii poate fi de bun augur pentru zodia ta. El împarte acest anotimp în două perioade distincte, prima fiind dominată de evenimente neprevăzute și schimbări, cea de a doua fiind, în compensație, mult mai norocoasă și prosperă. Singurul moment critic din această iarnă ar putea veni în preajma zilei de 10 ianuarie, când va fi eclipsă de Lună și atunci va afecta viața de cuplu. În preajma acelei zile, trebuie să fii deosebit de atentă la ceea ce se întâmplă cu viitorul vostru. Pasiunea va renaște în iarnă, datorită lui Venus, care te va ajuta să te apropii mai mult de persoana iubită, dar puteți pierde ceva deosebit în timpul eclipsei de Lună. Îți propui să schimbi multe în viața ta, să găsești noi resurse financiare și vei fii foarte activă din acest punct de vedere în luna decembrie. Dar șansele cele mai bune le vei avea în luna februarie.

Leu
Bucură-te de fiecare zi de Sărbătoare!
Lunile de iarnă vor fi prielnice planurilor tale. Cu ajutorul lui Jupiter și al lui Mercur, de la jumătatea lunii decembrie, lucrurile se vor desfășura mai repede și mai ușor, vor apărea și câteva situații neprevăzute, dar vei avea resursele necesare să le rezolvi. După eclipsa de Soare din 26 decembrie, vei fi mult mai fericită, iar dorințele tale legate de căsnicie și familie se vor împlini. Se pare că vei avea parte de Sărbători cu petreceri frumoase și cu dragoste. De la începutul lunii ianuarie vei avea parte de vești bune în familie și la serviciu, urmând ca, în decursul lunii februarie, promisiunile să se transforme în realitate. Încearcă să faci un pas înainte în carieră, să obții un post mai bine plătit sau să îți cauți un loc de muncă mai potrivit cu stilul tău de viață. După 7 februarie, când Venus intră în Berbec, vei primi o veste bună legată de șansele tale profesionale și se va deschide o altă ușă.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!