Află cum scapi, ușor, de OASELE DIN PEȘTE! Mănâncă liniștit, fără frica osului rămas în gât!

Peștele e bun, e grozav, e formidabil uneori, dar are oase! Oasele îți pot rămâne, Doamne ferește, în gât. O formulă simplă, ținând de gătit, te scapă de necazuri. Peştii mai mărunţi, unii foarte dulci și gustoși, de genul caras, plătică, roşioară, babuşcă sunt delicioşi însă au un singur inconvenient: sunt greu de mâncat din cauza oaselor mici şi subţiri pe care le au.

Noi vă divulgăm un secret cu ajutorul căruia veţi putea scăpa de această neplăcere şi vă veţi putea bucura de peştele dumneavoastră preferat.
Deci, să trecem la treabă. Peştele se curată, i se scot măruntaiele şi se spala bine, apoi cu un cuţit ascuţit se fac linii verticale pe o parte şi pe alta a peştelui, având grijă să nu îi tăiaţi coloana vertebrală.
Se umple cu rondele de ceapă întregi sau tăiate pe jumătate şi cu o foaie de dafin şi se asezonează cu sare.
Se tăvăleşte prin făină şi se frige la foc mediu.
Peştele va avea un gust foarte bun, aromatizat de la ingredientele cu care este umplut şi ceea ce contează cel mai mult este că nu va avea nici un os pentru că acestea s-au prăjit, s-au dizolvat practic în momentul gătirii. Încearcă!