Albaștrii, verzi, căprui sau negri? Iată ce spune culoarea ochilor despre tine

 

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și că ei nu mint niciodată. Tot ochii, în funcție de culoarea lor, pot oferi indicii prețioase despre personalitatea ta.
Ochii căprui fură inima oricui
Ochii căprui sunt cel mai frecvent întâlniți, 55% din populația globului având această culoare. Persoanele respective sunt sensibile și mereu dispuse să-i ajute pe cei în nevoie. În același timp, culoarea indică o personalitate puternică, plină de încredere în forțele proprii și care nu uită niciodată de unde a plecat. Cei cu ochi căprui sunt lideri înnăscuți și cad cu greu în capcana viciilor. Sunt atenți la aspectul fizic și încearcă să se păstreze în cea mai bună formă. În ceea ce privește viața personală, sunt mereu gata să facă sacrifii, doar din dorința de a-i vedea pe cei dragi fericiți.
Ochii verzi, niciodată să nu-i crezi
La polul opus, ochii verzi sunt printre cei mai rari din lume. Deoarece verdele este o culoare vie, strălucitoare, se spune despre posesorii ochilor verzi că sunt persoane pasionale, dar în același timp misterioase: nu le poți citi în privire emoțiile și sentimentele. Sunt capabile să lucreze bine în momentele de stres și rareori își pierd cumpătul. Deși la prima vedere par încăpățânate, sunt se adaptează în orice situație și sunt pline de compasiune față de cei din jur.
Ochii albaștri, cei mai sinceri
Cele mai multe persoane înclină să prefere culoarea cerului senin. Nici nu este de mirare, având în vedere că ochii albaștri atrag toate privirile și dau chipului un aer angelic. Despre persoanele cu ochi albaștri, se spune că sunt sufletiste, inteligente, pline de energie și dedicate familiei. Le plac relațiile de lungă durată și sunt dispuse la orice doar pentru a-l vedea fericit pe cel drag. Sunt atente și știu să asculte atunci când cei din jur au o problemă, fiind prieteni de nădejde atunci când prietenii se află într-un moment de cumpănă.
Ochii negri inspiră încredere
Ochii negri sunt de fapt o nuanță mai închisă de căprui – și sunt extrem de rari. Despre posesorii ochilor negri se spune că sunt misterioși și intuitivi în același timp. Sunt dedicați muncii lor, sunt responsabili și loiali, pentru că știu să țină un secret. Sunt reticenți în a cunoaște persoane noi, însă de îndată li se câștigă încrederea sunt prieteni de nădejde. Extrem de muncitori și perfecționiști în tot ceea ce fac, oamenii cu ochi negri vor mereu să-și dovedească eficiența și capacitatea de a se autodepăși.

Mai mult pe clickpentrufemei.ro