Alege cea mai proastă persoană din poză şi află ce personalitate ai!

 

Fiecare alegere pe care o facem în viaţa de zi cu zi, nu doar că ne influenţează viitorul, dar ne descrie şi personalitatea. Faptul că avem o anumită culoare preferată, faptul că alegem un anumit animal de companie sau ascultăm un anume gen de muzică, oferă informaţii importante despre cine suntem cu adevărat şi, totodată, ne ajută să ne înţelegem mai bine pe noi înşine.
Priveşte imaginea de mai sus şi alege cea mai proastă persoană din fotografie! Nu te gândi de două ori!
Iată ce spune alegerea ta despre ţine:
Dacă ai ales persoana nr. 1:
Eşti genul care renunţă des şi nu are curaj să lupte pentru idealurile sale. Cu toate că eşti onestă şi ai un suflet bun, faptul că nu te impui niciodată ţi-ar putea aduce doar dezavantaje în viitor. Accepţi ceea ce ţi se oferă şi încerci să aplanezi conflictele şi să trăieşti în linişte şi pace.
Dacă ai optat pentru persoană nr. 2:
Eşti o persoană bună şi blanda, dar ai tendinţa de a lua decizii grăbite. În majoritatea cazurilor, nu-ţi acorzi suficient timp de gândire şi analizare şi nu priveşti situaţia în ansamblu. Rezultatul? Faci multe greşeli pe care, cu siguranţă, le-ai fi putut evita dacă nu te-ai fi pripit. Pe de altă parte, alegerea ta traduce şi un oarecare grad de încăpăţânare, defect pe care ar fi bine să încerci să-l corectezi.

Continuarea Aici