Alege fulgul de nea care te reprezintă și află lucruri noi despre tine!

Ninsoarea nu este doar prilej de bucurie si semn de rod bogat pentru culturile pamantului, ci si un instrument util in descifrarea personalitatii. Psihologii au gasit o noua metoda de interpretare a fulgilor de zapada, care ii ajuta sa descopere personalitatile noastre unice.

Alege fulgul care iti place cel mai tare si afla ce anume este atat de special la tine!

1. Esti unica pentru ca esti inteleapta!
Daca ai ales primul fulg de zapada, modelul minimalist, atunci intelepciunea ta te diferentiaza de cei din jur.
Spre deosebire de majoritatea oamenilor, tu ai descifrat deja multe dintre secretele vietii. Nu incerci si nici nu iti place sa complici lucrurile mai mlt decat e cazul. Esti o raritate printre cei din jurul tau, pentru ca te poti bucura de lucrurile simple, obisnuite, pe care fiecare zi ti le ofera. Nu obisnuiesti sa te plangi aproape de nimic, te bucuri de simplitate, ba chiar gasesti fericire in ea.
Precum un fulg de nea care cade usor pe pamant, esti tacuta si linistita, te bucuri pentru simplul fapt ca ti-a fost dat sa traiesti.

Distribuie prietenilor

2. Esti unica pentru ca esti libera!
Daca la acest test fulg de nea ai ales al doilea model, steluta cu colturi, tii mult la libertatea ta.
Nu te lasi condusa de reguli si asteptari, asa cum face majoritatea oamenilor. Faci exact ceea ce simti ca e corect si tii foarte mult la independenta in viata ta. Esti o raritate tocmai pentru ca nu te deranjeaza daca si cum te judeca lumea, nu tii aproape deloc la opinia celor din jur.
Exact ca un fulg de nea, te lasi purtata de vant, te incanta necunoscutul, mai ales pentru ca este un sentiment atat de eliberator!

3. Esti unica pentru ca ai curaj!
Esti indrazneata si iti plac provocarile! Spre deosebire de ceilalti, esti dispusa sa spui sau sa faci orice iti doresti. Nu incerci sa mergi pe drumuri deja batatorite doar pentru a-i multumi pe ceilalti. Daca tu crezi ca ai dreptate, iti vei sustine opinia!
Esti o raritate pentru ca esti absolut neinfricata si nimeni nu te intimideaza. Exact ca un fulg de zapada, iti urmezi propriul drum, chiar daca altii te imbrancesc. Zbori singura pentru ca asa iti place!

Continuarea pe divahair.ro