ALEGE IMAGINEA CARE TE ATRAGE CEL MAI MULT ȘI AFLĂ LUCRURI SURPRINZĂTOARE!

Urmatorul test este foarte rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi imaginea care te atrage cel mai mult. Rezultatul este unul surprinzator!
1. Iubesti libertatea.
Libertatea este importanta pentru tine si nimic nu ti se pare mai dificil ca atunci cand esti „legat” de cineva. Din acest motiv iti schimbi jobul sau domiciliul destul de des, mai ales ca ideea de a sta intr-un singur loc te enerveaza la culme.
In alta ordine de idei, pentru ceilalti esti mereu vazut ca o gura de aer proaspat.
2. Independent si neconventional.
Stilul tau de viata este unic. Nu te iei dupa multime, ba dimpotriva cauti sa traiesti in concordanta cu ideile proprii, chiar daca asta inseamna sa mergi contra curentului. Ai o latura artistica si tanjesti dupa libertatea spiritului.
Nu mai gasesti pe cineva ca tine, asa ca nu te mai chinui sa te compari cu altii.. Traieste dupa bunul plac!
3. Sensibil si reflectiv
Te simti bine petrecand ore intregi singur, cu tine si gandurile tale si rareori te plictisesti. Nu iti plac oamenii superficiali si preferi sa stai izolat in loc sa discuti cu cineva banal.
Relatiile cu prietenii sunt puternice, iar asta iti da echilibrul de care ai nevoie. Iubesti cu toata inima, insa nu il poti ierta pe cel care iti insala increderea.
4. Cu picioarele pe pamant si incantator.
Ai un farmec aparte, iar cei din jur te admira pentru ca pari sa ai tot ce-ti trebuie.
Traiesti cu ambele picioare ancorate bine in pamant si, in timp ce altii isi complica existenta cu „ce-ar fi” sau „daca”, tu stii bine cum merg lucrurile. Urasti superficialitatea si esti sceptic atunci cand vine vorba de schimbarea trendurilor.
5.Profesionist adevarat.
Tu ai controlul asupra vietii tale si pui mai putin seama pe noroc si mai mult pe actiunile tale. Rezolvi problemele in mod practic si eficient.
Ti se da multa responsabilitate la locul de munca intrucat oamenii stiu ca pot sa se bazeze pe tine. Esti un adevarat lider si un bun organizator, astfel ca, chiar daca lucrezi in echipa, cei din jur ar trebui sa asculte mai atent indicatiile tale.
6. Sociabil dar in acelasi timp discret.
Ai o eleganta aparte, fara varsta, de genul lui Audrey Hepburn. Reusesti sa iti faci prieteni cu usurinta, insa in acelasi timp te declari o fire independenta.
Din cand in cand iti place sa te rupi de toate si sa stai singur. Ai un scop puternic in viata si apreciezi tot ce ti se ofera pe parcurs.
7. Cultivat si clasic.
Esti genul de om care apreciaza lucrurile pe care banii nu le pot cumpara: o conversatie buna, idei originale, muzica si arte. Rar se intampla sa ramai fara grai si reusesti sa iti controlezi foarte bine emotiile.
Calm, logic, dar totusi plin de compasiune, ramai ancorat in principii „old-fashion”, ceea ce te face un adevarat gentleman/o adevarata lady.

Continuarea pe voceamunteniei.com