Alege o imagine! Testul Pandorei îți spune care este latura ta întunecată

 

Tu știi ce se ascunde în latura ta întunecată? Rezolvă testul Pandorei și află ce trăsătură monstruoasă se află ascunsă în sufletul tău!
Privește cu atenție imaginile și alege-o pe cea care îți atrage cel mai mult atenția. Nu le analiza prea mult, ci păstrează prima alegere pe care ai făcut-o din instinct. Ea va dezvălui despre tine tot ce ai mai rău în interiorul tău, acea trăsătură cu care te lupți zilnic să nu iasă la iveală.
1. Cruzimea
Ai fost rănită mult în trecut, iar acum ascunzi în sufletul tău cruzime. Ți-ai jurat că nu vei mai lăsa pe nimeni să te rănească, ci că vei fi rece și crudă cu toată lumea. Oricât încerci să ascunzi această caracteristică față de cei din jurul tău, ea iese totuși la iveală din când în când. Nu mai ești sensibilă la toate lucrurile frumoase din jurul tău, nu te mai impresionează orice cuvânt și îi ataci chiar și pe cei care au critici constructive pentru tine. Răzbunarea este un cuvânt dulce pentru tine și de-abia aștepți să ți se ofere ocazia potrivită pentru a-ți pune în aplicare planurile crude pe care le-ai pregătit pentru cei care ți-au călcat sufletul în picioare.
Sfat de viață: Nu permite ca resentimentele să îți distrugă tot ce ai mai frumos în suflet. Depășește durerea pe care ai suferit-o în trecut și bucură-te de lucrurile frumoase pe care le ai acum în viața ta. Cu siguranță există cel puțin unul care îți aduce zâmbetul pe buze.
2. Ura
Fie din invidie, fie din prea multă suferință și dezamăgire, tu ai lăsat ura să ți se strecoare în suflet. Nu se află pe lista ta neagră doar cei care ți-au greșit de-a lungul timpului, ci și cei despre care crezi că au o viață mai bună decât a ta. Nu îți place ca cei din jur să observe ce se întâmplă în sufletul tău, dar există momente când nu te poți abține. Veninul adunat în interior de-a lungul timpului iese la iveală otrăvind totul în jur. Nu mai ții cont de nimic, ci te eliberezi de toată ura care te macină.
Sfat de viață: Nici invidia, nici suferința nu îți vor aduce nimic bun în viață, așa că trebuie să le alungi din sufletul tău. Nu vei reuși altceva decât să îi îndepărtezi pe cei dragi de lângă tine. Mai bine fă tot ce îți stă în putință pentru a deveni mai bună, mai caldă și mai darnică.
3. Lăcomia
Chiar dacă nu vrei să recunoști, tu ești o persoană care se lasă mânată de lăcomie în viață. Ești în stare să îi calci pe toți în picioare pentru a fi tu cea care ia totul. În acele momente nu mai vezi nimic în fața ochilor în afară de țelul propus. Nu te gândești niciodată că poate alții nu au nimic din ceea ce ai tu și că ar merita să împarți cu ei. Doar nevoile și dorințele tale sunt cele care contează cu adevărat. Uneori, fără să îți dai seama măcar, ajungi să te folosești până și de cei dragi pentru a ajunge acolo unde îți dorești.
Sfat de viață: Detașează-te de dorințele intense care îți conduc viața și învață să împarți și cu cei din jur ceea ce ai. Este mai frumos să dăruiești, decât să strângi totul doar pentru tine. Te vei simți mult mai împlinită dacă vei împărți cu ceilalți ceea ce ai.

Mai mult, pe divahair.ro