Alege un cristal și află care este NEVOIA ta în viață

alege o piatra

Se spune ca pietrele semipretioase au o energie care le atrag spre tine in functie de nevoile tale din viata. Priveste aceste 6 cristale! Care te atrage cel mai mult? Nu le alege in functie de culoarea ta preferata, ci in functie de ceea ce simti pe moment!
Iata care este nevoia ta in viata in acest moment, in functie de piatra pe care ai ales-o.

Opalit
Nevoia ta in acest moment este LIBERTATEA. Vrei sa ajungi intr-un loc linistit, in care sa-ti asculti inima. Poate ca in ultima vreme ai fost prea stresat, poate ca esti nesigur de drumul pe care mergi. Asa cum indica si piatra, nu vezi clar lucrurile si ai nevoie de mai multa libertate pentru a-ti limpezi gandurile.

Malachit verde
Daca ai ales piatra cu numarul doi, simti nevoia de TRANSFORMARE. Lumea se schimba, evolueaza, iar tu vrei sa te schimbi odata cu ea. Este timpul sa elimini blocajele energetice care ti-au cuprins mintea si corpul, din cauza experientelor trecute. Ai nevoie sa treci printr-un proces de invatare care sa te faca mai intelept. Malachitul este piatra prosperitatii si a abundentei, iar daca ai ales-o inseamna ca ii transmiti Universului mesajul ca esti pregatit pentru succes.

Piatra soarelui
Daca ai ales acest cristal simti nevoia de mai mult OPTIMISM. Soarele iti energizeaza corpul si iti indeparteaza stresul si fricile. Piatra soarelui aduce noroc, iar daca ai bucurie si pofta de viata, vei atrage situatii care sa-ti aduca bucurie si pofta de viata. Petrece mai mult timp la soare.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri