Alege un cristal şi află ce spune despre personalitatea ta!

 

Uita-te la cele trei cristale din imagine. Care dintre ele iti place?
Alege-l pe cel care te atrage cel mai mult şi află ce dezvaluie despre tine.

1. Howlitul albastru
Daca ai ales cristalul numarul 1 este bine sa stii ca trebuie sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Simti nevoia sa vorbesti despre ce ai in gand? Ai fost onest, fata de tine insuti sau fata de altcineva, in legatura cu sentimentele tale? Ii asculti cu atentie pe ceilalti?
Aceasta piatra reprezinta chakra gatului care incorporeaza si urechile, ceea ce inseamna ca este asociata cu toate formele de comunicare. Daca ai probleme fizice in gat, ca de exemplu un gat iritat, atentie la ceea ce nu-i spui cuiva sau poate ca trebuie sa fii mai diplomat.
Iti inghiti vorbele sa mentii pacea ori sa eviti un conflict? Vorbesti cu furie? Este timpul sa rezolvi problema emotionale din spatele problemelor la gat.
Daca ai probleme cu urechile, poate ca ai decis sa nu mai asculti de nimeni sau poate ti se atrage atentia sa-i asculti pe cei din jurul tau sau chiar soaptele rostite de eul tau superior. Doar tu stii adevarata cauza a acestei probleme. De obicei, copiii au probleme cu urechile intrucat nu vor sa mai auda cuvantul „Nu”, sau disputele dintre parinti.
In plus, alegerea howlitului poate indica faptul ca nu esti sincer cu tine insuti. Porti tot timpul o masca – si nu le permiti celorlalti sa te vada asa cum esti? Cu totii suntem persoane unice si avem talente si abilitati individuale – nimeni altcineva nu este asemeni tie. Este timpul sa le arati tuturor adevaratul eu, adevarata ta frumusete.

Distribuie prietenilor

Continuarea pe sfatulparintilor.ro