Alege un scaun, să afli cum stai în viață!

Fă un mic experiment, imaginează-ți că intri într-o cameră și alege un scaun din cele patru pentru a te așeza. Alege scaunul care ți se pare cel mai atrăgător și mai confortabil. Apoi citește ce semnificație are alegerea ta.

Dacă ai ales scaunul cu numărul 1
Cu siguranță te-a atras culoarea lui și senzația deplină de relaxare. Fotoliul pe care l-ai ales arată că ești o persoană cochetă, feminină, veselă, optimistă, dar comodă. Preferi să facă alții pentru tine tot ce este mai greu și mereu ceri ajutor. Ba părinții, ba prietenii, ba soțul trebuie să fie alături de tine în orice clipă și să te susțină nu doar moral, dar și financiar sau sufletește. Nu îți place să riști și te ferești de situațiile complicate. Pentru tine, viața trebuie să fie senină, liniștită și cât mai echilibrată.

Dacă ai ales scaunul cu numărul 2
Ai o personalitate misterioasă, ești introvertită și nu lași prea multă lume să se apropie de micul tău univers. Îți protejezi cu atenție viața personală, dorințele, planurile și speranțele. În cele mai grele momente preferi să te descurci singură sau să apelezi doar la câteva persoane în care ai cea mai mare încredere. Ești sigură pe tine, te crezi puternică și te implici în tot felul de activități dificile, chiar dacă nu reușești întotdeauna. Pentru tine viața este o luptă, dar la nivel superior, intelectual și aspirațional.

Distribuie prietenilor

Continuarea AICI