Alimentul-minune care o ajută pe Anca Serea să-și mențină silueta după ce a născut 5 copii. ”După o masă copioasă mănânc…”

Anca Serea are 5 copii si o silueta de vis. Trucurile la care apeleaza pot fi puse in practica de oricine.
Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate. „După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a mărturisit Anca Serea pentru protvmagazin.ro.

In plus, Anca isi gaseste timp si sa faca miscare.

De curând, aceasta a mărturisit că este pasionată de pilates reformer, acesta fiind unul din secretele siluetei sale.
„Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii”, spune Anca. Foarte important pentru Anca este timpul petrecut cu copiii săi, cu care stă în general în prima parte a zilei. Seara însă, de două ori pe săptămână, aceasta alege să meargă la pilates. Mai ales că pilates reformer este o tehnică de antrenament care îmbină perfect sportul cu relaxarea. „Apeciez ședintele de pilates și pentru flexibilitatea exercițiilor. Atunci când realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, a încheiat Anca.

Distribuie prietenilor

Sursa – doctorulzilei.ro