AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Alina Bădic, horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie. Semnale din univers care invită la o schimbare fundamentală

 

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2023.
„Conjuncție Mercur – Pluton, Soare – Saturn, Uranus – Nodul Nord, Venus – Neptun și Jupiter – Chiron, intrarea lui Mercur în Vărsător, semnale din univers care invită la o schimbare fundamentală, reevaluare și, nu în ultimul rând, refacerea structurii vieții noastre într-o formulă optimă”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV

Berbec
Există aspecte foarte puternice, care vă sugerează să vă reinventați. Este o perioadă cu foarte multe propuneri, cu foarte multă forță, o perioadă care vine cu o simbolistică deosebită deoarece trebuie să faceți în așa fel încât să aveți expansiune. Mai mult decât atât, pot apărea gardieni, protectori karmici.Vide

Taur
Există foarte multă forță pe casa carierei. Foarte mulți dintre voi se vor bucura de o realizare în plan profesional. Sunt zile în care puteți să aveți discuții foarte consistente la locul de muncă. Trebuie să urmăriți care sunt persoanele cu putere de decizie asupra voastră, cine poate să vă ajute să creșteți ierarhic sau cine vă poate dirija. Poate fi vorba și despre o refacere a structurii profesionale.

Gemeni
Marte persistă în semn și face aspecte frumoase cu Jupite și Chiron, ceea ce înseamnă că puteți fi foarte activi și puteți să vă lansați în tot felul de activități de mare forță. Sunt câteva zile în care este bine să vedeți cum coordonați zona Yang cu planul Yin, adică acțiunile puternice cu cele care sunt puțin mai meditative. Jupiter invită, totuși, la un soi de meditație, de corelare cu zona înalt spirituală, în timp ce Marte vorbește despre acțiuni mai concrete.

Rac
Ar putea să aibă loc o călătorie cu impact sufletesc foarte mare pentru voi, sau ar putea să existe un mentor care vine și lansează o idee. Luna Nouă de pe 20 februarie are loc pe casa specializărilor, așa că ar fi bine să încercați să vedeți ce plan ați putea să reluați sau să demarați. Poate vă interesează să faceți anumite cursuri sau, cine știe, apare o persoană care vă inspiră într-un domeniu în care nu ați mai activat până acum.

Leu
Cel mai relevant aspect în aceste zile este conjuncția foarte puternică Soare – Saturn pe semn opus și pe al III-lea decan, care, într-un aspect destul de delicat cu Uranus, vorbește despre un eveniment semnificativ cu care v-ați putea interesacat – un eveniment care, deși vine pe fondul unei agitații, pe fondul unor mesaje destul de conflictuale, poate să aibă un impact major asupra vieții voastre. Trebuie să analizați și să vedeți despre ce este vorba!

Continuarea AICI

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!