• Home
  • Fapt divers
  • Alina Bădic, horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie. Aspecte de mare relevanță zilele următoare

Alina Bădic, horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie. Aspecte de mare relevanță zilele următoare

horoscop vara 1 1

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2023.

„Aspecte de mare relevanță zilele următoare. Avem câteva configurații astrale interesante pe care le putem folosi pentru a ne coordona, pentru a ne pune bazele unei direcții corecte. O conjuncție de mare forță Soare-Pluton, ambele sunt focare foarte puternice din punct de vedere astrologic. Un marte care vine în forță cu un grad destul de conflictual în semnul gemenilor pe gradul opt și care predispune la conflicte, la tot felul de situații de polemică. Jupiter rămâne destul de dinamic, Neptun își face treaba din punct de vedere spiritual, continuă să ne dirijeze și Saturn alături de micul benefic Venus ne amprentează pe semnul Vărsătorului, unde atenționarea este aceea de a fi foarte atenți ce vorbim, cu cine vorbim”, a spus Alina Bădin, potrivit b1tv.ro.

Berbec
Pot apărea tot felul de persoane care vă pot dinamiza, care vă pot atrage atenția asupra unor lucruri care le puteți face împreună cu aceștia. Micul benefic pe casa a11-a, pe casa Vărsătorului dar și în semnul Vărsătorului, atrag în cercul dumneavoastră oameni care vor juca un rol din punct de vedere al impactului emoțional. Este un moment de mare forță pe care trebuie să îl identificăm ca atare. Este vorba despre interacțiuni menite poate să vă schimbe viața.

Taur
În continuare puteți fi ghidați, direcționați de către acest Uranus care vorbește despre proiecte inedite, proiecte de mare forță, proiecte prin care deveniți mai speciali, altfel decât ceilalți. Proiectele sunt total ieșite din comun, cei care vă cunosc acum vor fi surprinși de acest grad de extravaganță, de nonconformist, de inedit pe care îl dați oricărui domeniu, inclusiv domeniului profesional.

Gemeni
Este o perioadă mai mult decât dinamică, apare un soi de nervozitate destul de greu de explicat, vă sfătuiesc să nu îi dați importanță și să vă cablați la energia neptuniană, care este energie pură divină, să vă găsiți un hobby, oameni care să vă liniștească sufletul, să vă conectați mai mult cu persoanele pe care le iubiți cu adevărat, care vă dau liniște sufletească și mai puțin cu persoanele care vă destabilizează și care vă inhibă pe undeva.

Rac
Conjuncția aceasta Soare-Pluton, pe semn opus, vorbește despre un element de predestinare destul de dur, destul de puternic, care vă poate atrage într-o situație în care sunteți față în față cu destinul. Într-o manieră în care destinul are un cuvânt de spus mai mult decât avem noi. O situație pe care fie știm să o gestionăm și ieșim învingători, fie o luăm cu grad de fatalitate și ieșim neplăcut surprinși. Perioada nu e foarte plăcută.

Leu
Această conjuncție Soare-Pluton, așa cum bine știm are loc pe casa muncii, o casă foarte puternică, V-ați dori ceva mai de anvergură pentru dumneavoastră, ceva mult mai spectaculos, și totuși leii sunt atrași într-un cerc vicios în care nu pot să iasă dintr-un colimator în care universul vă forțează să intrați pe domenii în care să nu vă mai vedeți capul de treabă, de responsabilități, spirit de sacrificiu pentru alții.

Continuarea aici

Parteneri