Anamaria Prodan, mesaj pentru mama ei: „Aş opri timpul tău și l-aș cupla pe al meu ca să poţi trăi…”

Interpreta de muzică populară, Ionela Prodan, se află internată în spital, starea sa de sănătate nefiind una bună. Anamaria Prodan, fiica sa, a scris o scrisoare emoționantă mamei ei, inspirată probabil de starea în care se află inimoasa cântăreață.
„Iubirea vieții mele … MAMA…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine…. sau ți-aș da jumătate din al meu…Aş opri timpul tău si l as cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere…. sa nu ne arate nimeni cu degetul …. sa fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni! Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti , sa arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. sa rămâi plina de viaţă și de cântec…. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….
Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea , sa te alint și sa te răsfăț….Să te gădil pana te enervezi pe mine și ma alergi in jurul mesei….”, a scris Anamaria Prodan, pe pagina de Facebook.

Mădălina Stoica, AMPress