AM Press Logo
Muzeul Pietrei

ARUNCI COJILE DE LA OUA? DUPA CITIREA ACESTUI ARTICOL NU CRED CA VEI MAI FACE ASTA!

Coaja de ou contine 90 la sută calciu, apoi fier, zinc, cupru, mangan, fluor, fosfor, crom si molibden. Se recomanda un consum de 1.5-3 grame de coaja de ou zdrobita pe zi.

1. Consolidarea organismului si improspatarea sangelui

Dupa ce ati utilizat 5 oua la diverse preparate sau pentru simplul consum, spalati bine cojile, zdrobiti-le pana cand se maruntesc si adaugati-le in 3 litri de apa. Pastrati acest amestec in frigider timp de 7 zile inainte de a-l utiliza. Dupa 7 zile consumati 2 pahare pe zi. Pentru un gust mai placut puteti adauga o jumatate de lamaie stoarsa la fiecare pahar.

2. Glanda tiroida

Luati 8 coji de oua, spalati-le bine si zdrobiti-le cat mai bine. Stoarceti doua lamai foarte bine si sucul care a rezultat il adaugati peste cojile zdrobite. Lasati in frigider amestecul timp de 3-4 zile. Dupa cele 3-4 zile peste amestec se pune ½ kg de miere Amestecandu-se pana cand se omogenizeaza. Noul amestec se tine inca 7 zile la frigider inainte de a fi consumat. Dupa scurgerea celor 7 zile consumati 3 lingurite pe zi, una dimineata, una la pranz si una seara, tot timpul dupa masa.

Autor – Cristian Iacov Citiți întregul articol pe Secretele.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!