Așa elimini energia negativă din casă!

 

Energia negativă acumulată acasă sau la muncă îți va da o stare proastă, de aceea e important ca din când în când să cureți spațiul în care îți petreci timpul. Iată de ce și cum poți face acest lucru!
Când e momentul să scapi de energia negativă?
Recomandat ar fi de fiecare dată când a avut loc o situație tensionată, cum ar fi o ceartă, o despărțire, o vizită din partea unor oameni negativi, un eveniment stresant, după ce ai fost răcită, când te muți într-un spațiu care a mai fost locuit înainte.
Salvie sau palo santo
Acestea două reprezintă cele mai la îndemână și mai căutate metode de a purifica energia blocată, negativă stagnantă și de a o transforma într-un vibrantă și plăcută. Tot ce trebuie să le faci este să le arzi și să lași aroma lor să se împrăștie prin toată încăperea. Încearcă-le și tu și vei vedea cât de bine te vei simți după!
Aerul curat
Deschide larg ferestrele și lasă aerisește toate încăperile. Ai putea în același timp să dai deschizi robinetul și să lași apa să curgă câteva minute bune.
Uleiurile esențiale
Uleiurile esențiale sunt una dintre metodele favorite de a purifica aerul și energia de acasă și de la birou. Extraordinar de benefice sunt uleiurile de lemn de santal, eucalipt și de lavandă.
Cristalele
Cristalul alb și turmalina sunt recomandate pentru curățarea energiei. Înainte de a le folosi trebuie să le lași 7 zile în sare de mare pentru a le curăța sau câteva minute sub jetul apei dacă nu ai timp.

Mai mult pe clickpentrufemei.ro