AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Așa faci cei mai buni ardei umpluți. Rețetă extrem de simplă

 

Îți plac ardeii umpluți? Îmcearcă această rețetă. Ai nevoie de ingrediente proaspete şi de numai o oră pentru preparare.
Ingrediente (4-5 porţii)
8-10 ardei
100 g orez
500 g carne tocată
mărar tocat
pătrunjel verde tocat
1 ou
sare, după gust
piper, după gust
smântână, opţional
Pentru sos
1 pahar suc de roşii
pătrunjel verde tocat
Mod de preparare
Pentru umplutură, amesteci într-un bol carnea tocată, sare, piper, orezul, mărarul, pătrunjelul şi oul. Cureţi ardeii de seminţe şi îi umpli. Torni peste ei apă fierbinte, până îi acoperi, şi îi fierbi. Adaugi sucul de roşii, sare şi pătrunjelul şi-i dai la cuptor 10-15 minute. Îi serveşti cu smântână, după gust.

Sursa – clickpoftabuna.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!