Aşa faci cele mai fragede şniţele de pui. Iată secretul!

 

Chiar dacă face parte din cultura gastronomică  austriacă şi germană, şniţelul a fost rapid adoptat de bucătăria românească. Iată rețeta corectă!
Ingrediente:

1 kg piept de pui
2-3 căni pesmet
2 ouă bătute
1 cănită ulei
piper
sare
Mod de preparare:

Distribuie prietenilor

1. Bate ouăle cu puţină sare şi piper.

2. Dezosează pieptul de pui, spală-l şi apoi şterge-l uşor cu nişte prosoape absorbante de bucătărie. Astfel îndepărtezi excesul de apă.

3. Taie carnea pentru a obţine nişte şniţele mai mici.

4. Bate-o pe fiecare cu ciocănelul de bucătărie şi potriveşte-o cu sare şi piper.

5. Încinge uleiul.

6. Trece fiecare bucăţică de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet şi pune-o la prăjit.

Sursa – realitatea.net