• Home
  • Fapt divers
  • Astăzi, eclipsa de Lună plină din Capricorn! Mesaj important pentru zodii

Astăzi, eclipsa de Lună plină din Capricorn! Mesaj important pentru zodii

Duminică, 5 iulie, va avea loc ultima eclipsă din acest an, în zodia Capricornului. Va fi o eclipsă de Lună plină care accentuează influențele puternice ale astrelor retrograde, Mercur și Saturn, și care are câte un mesaj important pentru fiecare zodie.

Berbec
Mai multă ambiție orientată către proiectele bune și vei reuși să obții avantajele urmărite. Sunt șanse mai mari după eclipsă să îți găsești un loc de muncă bun.

Taur
Mare atenție la deciziile pe care le iei la muncă, să nu faci o greșeală foarte greu de reparat. Te poate costa nu doar stabilitatea la locul de muncă, ci și o sumă mare de bani.

Gemeni
Relaxează-te, stai pe acasă, bucură-te de dragoste și așteaptă vremuri mai bune în a doua jumătate a lunii iulie. Deocamdată, proiectele tale bat pasul pe loc.

Rac
Nu încerca nicio schimbare dramatică, nici măcar o schimbare de look. Din cauza eclipsei, s-ar putea să nu obții ceea ce îți doreai.

Leu
Nimic nu poate fi mai greu decât să convingi oamenii încăpățânați să facă ceea ce vrei tu. Iar în preajma eclipsei de Lună plină, relațiile cu cei din jur vor fi grav afectate.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri