Astrolog: Anul 2020, unul al încercărilor grele. Va lovi fix acolo unde ne doare cel mai tare

 

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu a întocmit aspectele generale ale anului 2020. Va fi un an al încercărilor grele, penultimul din cei 7 ani importanți care produc schimbări majore în noi și în viața noastră, până în 2021.

Aspecte generale pentru anul 2020 sunt îngrijorătoare. Dacă vă uitați la nivel mondial, veți sesiza că și în Japonia și America, la fel ca la noi, oamenii s-au închis în ei. Oamenii nu mai comunică, nu mai vorbesc și se abandonează în tehnologie, uită de sufletul lor și să-și hrănească partea spirituală.

Din pacate, în 2020 toate acestea se vor întoarce împotriva noastră și vor aduce manifestări violente în viața și comportamentul nostru. Se vor înregistra și mai multe cazuri de depresie, tulburări psihice, anxietăți, atacuri de panică, boli și haos.

Scăparea stă tot în noi, la fel și resursele de adaptare și supraviețuire. Dacă vom fi atenți la calea noastră, la drumul ales, păstrându-ne echilibrul și sufletul până la urmă va fi bine. Ca de fiecare dată, astrele ne vor da opțiuni, variante de alegere. Așa că, sfatul meu este să fiți de partea lor, ascultați-le și acordați-le atenție, iar această atitudine vă va ajuta să traversați periodele negative de peste an.

Perioade grele ale lui 2020
• Ianuarie, februarie, martie,
• Un Jupiter retrograd din luna 14 mai până pe 13 septembrie,
• Un Saturn retrograd, din 10 mai până pe 28 septembrie,
• Un Venus retrograd din 13 mai până pe 25 iunie,
• Un Mercur retrograd, care chiar dacă retrogradează de 3-4 ori pe an va avea momentul său de vârf în 2020. Cea mai importantă retrogradare a lui Mercur va avea loc din 17 iunie până pe 12 iulie, într-un semn de aer, în Gemeni. Acest aspect poate să creeze niște lucruri care să explodeze, la propriu, care să ia o turnură la nivel național și internațional.

Anul 2020 este penultimul din cei 7 ani importanți, despre care vă vorbeam încă din 2015, ca sunt ani de schimbări majore care se întâmplă până în 2021. Așadar, 2020 va fi un an decisiv din acest ciclu de schimbări. Deși poate nu ar trebui să vă spun atât de direct, vă avertizez că acest an va lovi fix acolo unde ne doare cel mai tare, deoarece va fi ca o trezire la realitate. Karma acestui an este legată de evoluția spirituală, de regăsirea propriului eu și de lecțiile pe care vom fi puși în situația de a învăța. Și, aveți grijă, nu degeaba se zice că“dacă nu ți-ai învățat lecția, meriți să trăiești experiența încă o data”.

Ca să îi supraviețuim cu bine lui 2020 trebuie să fim luptători, persoane echilibrate dispuse să evolueze și să învețe, să iasă în natură și să petreacă timp alături de cei dragi. Să aprecieze viața.
Cumva, 2020 va împărți oamenii în două categorii distincte.

Le va fi greu acelor persoane materiale, care trăiesc în realitatea lor și nu sunt ancorate în realitatea lumii, cei care nu pun preț pe părerile celorlalți, traiesc prinși și hipnotizați de telefon, tablete, viața virtuală. Le va fi greu acelor persoane care nu sunt deschise spre lucruri noi, spre schimbare, adaptare.

Deci, prima categorie este cea a materialiștilor, superficialilor, a celor prinși în lumea tehnologiei care uită de viața reală. Acești vor avea de tras de pe urma lui Jupiter, care este marele înțelept și a Nodului Sud, vor veni cu alte trei planete în conjuncție, chiar la începutul anului, pe harta României. Aspectul este greoi, bulversant.

Mai mult pe kfetele.ro