• Home
  • Fapt divers
  • Astrolog, despre sfârșitul războiului: Putin este omul Diavolului și a pornit pe drumul distrugerii. Zelenski are susținere divină

Astrolog, despre sfârșitul războiului: Putin este omul Diavolului și a pornit pe drumul distrugerii. Zelenski are susținere divină

cristina demetrescu 1

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni despre sfârșitul războiului, analizând harta celor doi lideri de care depinde soarta conflictului armat, Vladimir Putin și Volodimir Zelenski.

„Vorbim de un paradox al momentului! Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos. El a început războiul care are menirea să îl răstoarne de pe socul. Planete sunt în josul hârtii pentru Vladimir Putin, ceea înseamnă că acestă forța magnetică îl trage în jos, cu toată nebunia lui și dorința idealista de a făuri Marea Rusie. Este zodia Balanței. Este un om puternic prin simplul fapt că Soarelui lui este aliniat cu Saturn si Nepturn, care îi dau o imagine mult amplificată vizavi de ceea ce este el ca om. Vine cu o karma distructivă. Pe karma lui exista o lună neagră, care este un demon și un Pluton care înseamnă Zeul Infernului. Omul acesta vine program să distrugă”, a spus astrologul, potrivit b1tv.ro.

„Care sunt premizele ca acest să îi aducă lui Putin o reușită? Niciuna. Războiul nu îi va aduce nici lui Putin ceea ce și-a dorit, poporul rus va fi tras în jos, după el. El nu a plecat să cucerească, el a plecat să se autodistrugă. El are un program de autodistrugere şi tot ce atinge în momentul de față se distruge, inclusiv poporul rus, economia. Aproape că distrugi echilibrul planetei. El în momentul de față nu mai are ce să câștige. A pierdut tot. Aș spune că este omul Diavolului. În conjuncție cu soare lui există asteroidul Lucifer. El este un pericol de care alții trebuia să știe ce poate. Nu cedează pentru că Neptun îți aduce o formă de nebunie. Nu cred că mai are atâta timp încât să vorbim de un viitor pe termen lung. El nu va mai exista de acum înainte ca om politic, sub nicio formă”, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea”Voi cu Voicu”.

„Volodimir Zelenski are planetele deasupra orizontului, îl susțin. Este Vărsător, are ascendentul în zodia Gemeni, după ce o să treacă nebunia asta vor fi oameni care o să încerce să îl dea jos de pe soclul pe care s-a așezat. (…)

Cum să vii tu să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există așa ceva. În primul rând, e o chestie de caracter. Crezi că Zelenski avea idee de ce e în stare? Habar nu avea. A fost pus în fața unei situații. Vărsătorul este o zodie a actoriei, a jucat în filme, dar este și o zodie de oameni foarte încăpățânați. Îl are pe Saturn care îi dă o lecție. Când nu dai bir cu fugiții atunci când Saturn vine și te pune la treabă, Saturn devine prietenul tău. Eu cred că are înger”, a explicat Cristina Demetrescu.

Parteneri