• Home
  • Fapt divers
  • Astrologia zilelor săptămânii: Ce trebuie să faci în fiecare dintre ele, pentru rezultate pe toate planurile

Astrologia zilelor săptămânii: Ce trebuie să faci în fiecare dintre ele, pentru rezultate pe toate planurile

zilele saptamanii 1

Ati observat, probabil, ca fiecare zi a saptamanii aduce o oarecare energie si starea de spirit se modifica. Iata care este semnificatia astrologica a zilelor saptamanii.

Luni

Prima zi a saptamanii este numita si ziua lunar. In aceasta zi trebuie sa acordam mai multa atentie emotiilor, starii de spirit si partii umbrite a vietii. Pentru multi este o zi lunga, fiind identificata ca fiind una dintre cele mai dificile zile. Acest lucru nu ar trebui sa va surprinda, deoarece aceasta zi aduce de multe ori o energie haotica si imprevizibila.
Prin urmare, este bine ca in fiecare zi de luni sa acordam atentie la faza in care se afla luna. In aceasta zi este bine sa meditati, sa va odihniti, sa va relaxati si sa evitati demararea unor noi activitati.

Marti

A doua zi a saptamanii este una agresiva. Ziua de marti este considerata ca avand o forta motrica. Aceasta zi sporeste productivitatea, concurenta, eficienta, determinarea si completarea oricarui efort. Acesta este momentul potrivit pentru realizarea proiectelor mai vechi, dar, de asemenea si pentru a incepe altele noi. Intotdeauna ziua de marti ne da un impuls pentru noi idei, de a completa lista de sarcini sau de a vizita un seminar.

Miercuri

Miercuri este ziua lui Mercur, care este mesagerul cerului. Daca vreti sa planificati intalniri de afaceri, atunci organizati-le in aceasta zi. Miercurea este o zi in care comunicarea merge ca pe roate si este foarte eficace in multe privinte. In aceasta zi este necesar sa purtati conversatii importante cu colegii sau partenerii, sa faceti o scurta excursie, sa luati parte la activitati de marketing si negocieri. In general, miercurea este o zi plina de energie pozitiva.

Joi

Joia este considerata ca fiind ziua cea mai productiva din saptamana pentru mediul de afaceri. Jupiter ne ofera multa energie si ne da idei noi. Aceasta zi aduce o energie planetara extrem de optimista, care poate fi simtita pe tot parcursul zilei. Daca trebuie sa faceti negocieri, sa semnati contracte, aranjamente financiare, sa faceti soldul unor fonduri proprii, alegeti ziua de joi pentru a avea rezultate pozitive pe termen lung.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri