Audrey Hepburn: „Nu am nevoie de un pat pentru a-mi demonstra feminitatea. Pot la fel de bine să am sex-appeal şi când culeg mere din copac sau stând în ploaie”

 

Audrey Hepburn este considerată una dintre cele mai admirate celebrităţi ale tuturor timpurilor. Frumuseţea ei, combinată cu stilul şi cu atitudinea ei au făcut din ea o figură publică apreciată şi iubită. Este una din cele 14 vedete de la Hollywood care a câştigat un Emmy, un Grammy, un Oscar şi un Tony Award.
Iată câteva din gândurile ei legate de viaţă şi frumuseţe, pe care orice femeie ar trebui să le ştie.
1. Frumuseţea unei femei nu se reduce la fizionomie. Frumuseţea adevărată este exprimată de sufletul ei.
2. De ce să te schimbi? Fiecare are stilul lui. Când ţi-ai găsit drumul, nu ar trebui să te mai abaţi de la el.
3. Îţi vei da seama întotdeauna ce gândeşte un bărbat despre tine în funcţie de cerceii pe care ţi-i va face cadou.
4. Dacă mă căsătoresc, vreau să fiu… foarte căsătorită.
5. Singurul lucru care conteză în viaţă este să aparţii unul altuia.
6. Succesul înseamnă să ajungi într-un punct important şi să îţi dai seama că eşti aceeaşi persoană.
7. Dacă sunt sinceră cu voi, atunci trebuie să mărturisesc că încă citesc poveşti şi îmi plac cel mai mult din tot ceea ce am citit.
8. Sunt o persoană introvertită. Îmi place să stau singură, să mă plimb prin parc cu căţelul, să privesc copacii, florile, cerul.
9. Machiajul te poate ajuta să fii mai drăguţă fizic, dar nu te ajută dacă eşti urâtă pe interior. Doar dacă nu mănânci machiajul.
10. Oamenii, mai mult decât obiectele trebuie restauraţi, reînnoiţi, renăscuţi, valorificaţi şi respectaţi. Nu daţi pe nimeni la o parte.
11. Iubesc oamenii care mă fac să râd. Sincer, cred că este lucrul care îmi place cel mai mult: să râd. Râsul te vindecă de multe boli. Este probabil cel mai important lucru la o persoană.

Mai mult pe femeide10.ro