• Home
  • Fapt divers
  • Baba Vanga, previziuni pentru anul 2020: Cataclisme fără precedent și „începutul” sfârșitului lumii

Baba Vanga, previziuni pentru anul 2020: Cataclisme fără precedent și „începutul” sfârșitului lumii

Nostradamus prezice un nou război mondial, iar Baba Vanga spunea că 2020 este anul în care începe sfârșitul lumii. Ceea ce se întâmplă acum în lume pare să adeverească profețiile negre făcute în secolele trecute.

Incendiile care devastează acum Australia, inundațiile din Asia și conflictul armat care mocșnește în Orientul Mijlociu arată un tablou sumbru pentru acest an și nu puțini sunt cei care cred în profețiile acestei femei oarbe și simple din Bulgaria.

De multe ori i s-a spus Nostradamus al Bulgariei și pe bună dreptate, pentru că unele dintre profețiile ei s-au adeverit. Se pare că ea a prevăzut atacul de la 11 noiembrie asupra Americii, dar și efectele devastatoare ale puternicului tsunami din 2004.

Ce profeții a făcut Baba Vanga pentru anul 2020
Baba Vanga a murit în 1996 fără să călătorească prea departe de satul ei din Bulgaria, dar avea puteri paranormale care o ajutau să vorbească cu duhurile și să cerceteze viitorul.

Sfârșitul lumii ar putea începe anul acesta
Prezicătoarea bulgară nu a specificat în niciun fel cum se va sfârși lumea, dar cei care i-au ascultat prezicerile spun că sfârșitul poate începe în 2020.
Mediumul britanic Hamilton-Parker, care face previziuni destul de bune la începutul fiecărui an, susține că 2020 va fi un an turbulent, cu multe evenimente dramatice pe scena politică, dezastre naturale fără precedent și focare de război în Orientul Mijlociu.

Profeții sumbre pentru marii lideri politici
Vladimir Putin apare adesea în profețiile Babei Vanga. Cei care îi cunoșteau stilul aparte de a face previziuni spun că liderul rus reprezenta o preocupare aparte pentru prezicătoare. Și se pare că ea a văzut un viitor sumbru pentru Putin a cărui moarte poate veni chiar anul acesta, atacat de către un membru al echipei lui de pază.
Britanicul Hamilton-Parker nu amintește nimic de Putin, în schimb vorbește despre dificultățile tot mai mari cu care se va confrunta președintele Chinei, Xi Jinping. Este posibil ca acesta să fie nevoit să renunțe la conducere, în urma căderii guvernului și a mișcărilor de protest din Hong Kong.

Continuarea aici

Parteneri