Baba Vanga: profeții sumbre pentru 2019. Tsunami economic catastrofal în Europa

 

Profeţiile babei Vanga – de care mulţi râd – revin la fiecare început de an cu toate că cea supranumită „Nostradamus al Balcanilor” a murit. Profeţiile pentru 2019 sunt sumbre. În lume ar urma să se producă mai multe seisme catastrofale, dar şi un tsunami uriaş. Această ultimă profeţie ar putea fi considerată împlinită înainte de termen după valul care a ucis sute de oameni în Indonezia. Dar, potrivit babei Vanga, viitorul tsunami va devasta şi China, Japonia, India şi Pakistanul.
O altă nenorocire va lovi Rusia, unde un meteorit uriaş se va prăbuşi. Şi tot aici se va încerca asasinarea preşedintelui Vladimir Putin. Asta nu ar fi o surpriză: Putin susţine că a fost, deja, ţinta câtorva asasini şi este protejat acum de trăgători de elită.

Baba Vanga i-ar fi prezis o soartă şi mai dramatică lui Donald Trump: o boală misterioasă îi va afecta creierul, iar preşedintele american îşi va pierde auzul. Iar un membru al familiei sale va suferi un accident rutier. Profeţiile babei Vanga sunt cu atât mai ieşite din comun cu cât, la moartea ei, Putin era un necunoscut şi nimeni nu credea că Trump va ajunge la Casa Albă.

Distribuie prietenilor

Clarvăzătoarea bulgară ar fi prezis şi un colaps economic catastrofal în Europa, eveniment la care, de fapt, se aşteaptă şi mulţi experţi. România se găseşte şi ea în acest tsunami economic.
Citeşte mai mult în jurnalul.ro