• Home
  • Fapt divers
  • Becali a stropit cu agheasmă Calea Victoriei, pe traseul pe care a avut loc Bucharest Pride

Becali a stropit cu agheasmă Calea Victoriei, pe traseul pe care a avut loc Bucharest Pride

becali agheasma

La o zi după marșul Bucharest Pride, Gigi Becali a participat la un marș împotriva comunității LGBTQ, împreună cu preoți și opozanți ai minorităților sexuale, iar Becali a stropit tot drumul cu agheasmă și a citit rugăciuni.

Manifestarea a fost organizată de Frăția Ortodoxă, iar la aceasta au participat aproximativ 100 de persoane, în frunte cu patronul FCSB.

Evenimentul a început la biserica Sfântul Nicolae Tabacu, de pe Calea Victoriei, iar, mai apoi, manifestanții au refăcut drumul pe care s-a desfășurat cu o zi în urmă marșul Bucharest Pride, manifestația comunității LGBTQ, eveniment la care au participat 15.000 de oameni, notează gandul.ro.

Cei prezenți la manifestația de duminică au cântat cântece religioase, au spus rugăciuni și au stropit cu agheasmă, probabil pentru a „purifica” locul. Aceștia au venit cu icoane, dar și cu steagul României, informează Libertatea.

În București a avut loc sâmbătă, începând cu ora 17:00, marșul Bucharest Pride, numele sub care este cunoscută parada minorităților sexuale și a susținătorilor acestora.
Parada s-a desfășurat pe Calea Victoriei, având ca punct final Parcul Izvor.

Parteneri