Berbeceanu: Nu suntem în situaţia să discutăm despre carantinarea Bucureştiului. Numărul de clienți în mall sau supermarket, limitat

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat vineri că o decizie de carantinare se ia în funcţie de mai mulţi indicatori, iar, în prezent, autorităţile din Bucureşti nu sunt în situaţia să discute despre această măsură. Prefectul a mai spus că mall-urile și supermarketurile din București vor limita accesul clienților pentru a se evita aglomerația.

„O decizie de carantinare se ia în funcţie de mai mulţi indicatori, la acest moment nu suntem în situaţia în care să discutăm de această măsură”, a spus Traian Berbeceanu, după o întrevedere avută cu reprezentanţii marilor complexuri comerciale şi supermarketuri, potrivit stiri.tvr.ro.

Mall-urile și supermaketurile din București vor limita accesul clienților, pentru a evita aglomerația, a anunțat prefectul Capitalei

Distribuie prietenilor

„Practic, vor limita numărul de clienți care vor intra în mall sau supermarket la suprafața magazinului”, a spus Berbeceanu.