• Home
  • Știri
  • Bode, către studenţii Academiei de Poliţie: Profesia pe care v-aţi ales-o este una în slujba oamenilor Este obligatoriu să aveţi limbajul şi atitudinea corespunzătoare din care să reiasă respect şi profesionalism

Bode, către studenţii Academiei de Poliţie: Profesia pe care v-aţi ales-o este una în slujba oamenilor Este obligatoriu să aveţi limbajul şi atitudinea corespunzătoare din care să reiasă respect şi profesionalism

bode 3

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis un mesaj către studenţii anului întâi de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, afirmând că profesia pe care şi-au ales-o este una în slujba oamenilor şi a comunităţilor şi că este obligatoriu ca ei să aibă limbajul şi atitudinea corespunzătoare din care să reiasă respect şi profesionalism.

Bode a fost prezent, vineri, la depunerea jurământului militar de către studenţii anului întâi ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

“Această ceremonie unică dă startul unei noi etape din cariera fiecărui viitor poliţist, un pas important în traiectoria în profil profesională, în devenire. Va fi un traseu plin de provocări şi vă îndemn să vă depăşiţi limitele, să păstraţi vie curiozitatea de a învăţa şi să nu vă pierdeţi entuziasmul pe care îl purtaţi astăzi în priviri. Asimilaţi şi integraţi cât se poate de mult din cunoştinţele celor care vă sunt dascăli şi din experienţa celor alături de care veţi lucra. Fiţi preocupat să acumulaţi cât mai multă cunoaştere şi să obţineţi rezultate remarcabile în aceşti ani de studii universitare, care sunt cei mai frumoşi, dar care aduc cu ei asumarea de responsabilităţi pentru viitoarea carieră de poliţist. Asumaţi-vă valorile definitorii pentru profesia pe care v-aţi ales-o: respect, integritate, corectitudine şi onestitate. Şi nu în ultimul rând, acordaţi respect uniformei şi purtaţi-o cu demnitate, conştienţi că autoritatea acesteia depinde în mod direct de valoarea omului care o îmbracă”, a transmis Lucian Bode, potrivit news.ro.

Mai mult aici

Parteneri