Șerban Cionoff: CÂINELE MOARE DE DRUM LUNG ŞI TRAIAN BĂSESCU DE GRIJA… C A S-ULUI !

Se putea ca, taman în ziua în care s-a publicat motivarea Curţii de Apel pentru respingerea contestaţiei la măsura arestării preventive a frăţânelului său, Traian Băsescu să rateze ocazia unei fumigene?! Şi uită că, la orele 18,30 fix trecute,a ieşit, proaspăt ca o floricică de varză murată, ca să ne anunţe că el, Demisul Naţional, nu promulgă legea de reducere a CAS-ului. Care lege reprezintă, o spun specialiştii şi agenţii economici cu solidă experienţă în materie, o binevenită măsură pentru relansarea şi consolidarea economiei române moderne.
Să nu îmi cereţi, acum, să vă repet şi (pseudo-) argumentaţia Amiralului Dezastrului Nostru Multilateral Dezvoltat, fiindcă nu am ajuns, cred eu, la acel stadiu de sado-masochism în care să dau o ceapă degerată pe bălmăjelile chiriaşului în curs de epuizare din Dealul Cotrocenilor. Mai degrabă aş vrea să vă atrag atenţia asupra totalei rele credinţe şi a minciunii de cea mai joasă speţă cu care ne-a spurcat şi acest amurg de iulie palavragiul otrăvit eşuat la anii bătrâneţii în chip de Gică Contra al Ţării.
Sigur, se poate discuta , serios, aplicat, cu argumente pro şi contra, dacă reducerea CAS-ului este o măsură necesară, sustenabilă şi nimerită. Dar asta să o facă specialiştii şi agenţii economici cu rezultate stabile, efective, dar nu individul de numele căruia se leagă cea mai tâlhărească băgare de mână în buzunarul şi aşa peticit ca vai de lume al românaşilor. Cel care este şi căpetenia haitei scelerate de jecmănitori ai avuţilor ţării şi, pe deasupra, fratele unui părtaş de mişmaşuri ordinare cu acel clan banditesc al lui Bercea Mondialu*.
Pe ce s-a bazat, totuşi, Traian Băsescu atunci când a aruncat piatra pe care, sunt convins, mulţi înţelepţi se vor strădui să o scoaţă? Foarte simplu, pe şocul pe care îl vor avea agenţii economici şi oamenii cu scaun la cap atunci când vor lua cunoştinţă că el , Nepotul lu*Arcul de Triunghi, nu vrea cu nici un preţ să aprobe reducerea CAS-ului!
Şoc şi zarvă care, crede el, va putea să mute atenţia publică de la scandalul public pe care l-a iscat darea în vileag a nemernicelor afaceri ale frăţiorului său Mircea. Cărora, iată, li se adaugă şi dezvăluirile despre alte învârteli ultra-dubioase ale proaspătului său ginerică, soţul notăresei, de!
Aşadar,trebuie să modific titlul acestor notaţii. Într-adevăr, nu de grija CAS-ului şi a sănătăţii economice a ţării moare acum Traian Băsescu! Pur şi simplu, el are un morcov cât casa şi dă din coate cu disperare turbată, doar-doar de or vrea românii să treacă în planul secund ori chiar mai în acolo, duhnitoarele fărădelegi ale neamului şi ale clanului său.
Şi dacă românii nu or să vrea să muşte nada, ce ai să ne mai faci Demisule? Ia gândeşte-te şi mai ţine încă o tele-băs(esco)neală să ne spui şi nouă…
Şerban CIONOFF