Cântăreaţa Niculina Stoican, despre păstrarea demnităţii de femeie cu soţul trei ani la puşcărie

Îndrăgita cântăreață Niculina Stoican a povestit prima oară,  despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când soțul ei a ajuns în spatele gratiilor. Cei trei ani de detenţie ai soţului i-au pricinuit o cumplită depresie pe care interpreta de muzică populară a învins-o cu greu.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta.Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Interpreta, legată sufletește profund de soțul ei, a povestit cum e să fii o femeie încă tânără și frumoasă, într-o lume în care omenia moare, iar respectul e și el dus. Prietene ale artistei spun că nu a fost ușor pentru ea să facă față multiplelor necazuri abătute asupra familiei lor, dar a avut ”demnitate, curaj, forță de a rezista și învinge”.

Distribuie prietenilor

Mădălina Stoica, AMPress