A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cântăreaţa Niculina Stoican, despre păstrarea demnităţii de femeie cu soţul trei ani la puşcărie

0 93

Îndrăgita cântăreață Niculina Stoican a povestit prima oară,  despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când soțul ei a ajuns în spatele gratiilor. Cei trei ani de detenţie ai soţului i-au pricinuit o cumplită depresie pe care interpreta de muzică populară a învins-o cu greu.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta.Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Interpreta, legată sufletește profund de soțul ei, a povestit cum e să fii o femeie încă tânără și frumoasă, într-o lume în care omenia moare, iar respectul e și el dus. Prietene ale artistei spun că nu a fost ușor pentru ea să facă față multiplelor necazuri abătute asupra familiei lor, dar a avut ”demnitate, curaj, forță de a rezista și învinge”.

Mădălina Stoica, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More