Care este animalul asociat spiritului tau și ce semnificație are, în funcție de zodia ta

 

In cultura amerindienilor, nativilor americani strabuni, animalele asociate spiritului fiecarui om depind de anumite perioade de date de nastere si ele reflecta caracterul unei persoane. Un animal de spirit explica clar energia spirituala a omului si dorinta sa interioara profunda.

Citeste mai jos care este animalul spiritului tau in functie de semnul zodiacal ce te defineste.

Distribuie prietenilor

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Animalul asociat spiritului Berbecului este: Soim

In astrologie, oamenii pot fi tentati sa creada ca semnul Berbecului are drept animal de spirit tot Berbecul dar nu este asa, desi ar parea previzibil. Pentru Berbec, un semn al carui combustibil este pasiunea, independenta si loialitatea, animalul de spirit este soimul.
Soimul este un lider inascut, de multe ori functionand ca mesagerul, reprezentantul principal al grupului sau al familiei sale. Soimii lucreaza extraordinar de bine in grupuri dar lucreaza si mai bine independent, pentru ca sunt spontani si uneori impulsivi. Soimii par aroganti sau egotici, dar doar pentru ca emana asa de multa incredere in tot ce fac pe toate aspectele vietii. Acesti oameni nu se tem vreodata sa ia initiativa. Si, in ciuda ambalajului dur, in interiorul lor sunt plini de compasiune. Ei isi pretuiesc relatiile mai presus de orice. Pasionati din cale afara, soimii sunt foarte adaptabili si deschisi la idei noi.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Animalul asociat spiritului Taur este: Castor

Zodia Taurului este de regula conectata la animalul taur, cunoscut pentru personalitatea sa incapatanata si rigida. Dar animalul de spirit al zodiei Taurului, conform stravechilor amerindieni, este castorul. Castorul, desi un animal mic dar foarte cutezator, se adapteaza rapid si depaseste orice obstacol ce ii sta in cale.
Castorii au o rezerva nelimitata de timp si rabdare, ceea ce ii face unul din cei mai valorosi lucratori. Sunt foarte strategici, isteti, plini de resurse si spirituali. Dar castorii trebuie sa fie atenti sa nu indeparteze oamenii cu atitudinea lor “ori ca mine, ori deloc”. Ei trebuie sa invete cum sa fie umili si sa nu cedeze tendintei lor de a fi din cale afara de posesivi, de a pune presiune si de a fi chiar lasi. In adancul lor, castorii sunt plini de compasiune, loiali, cu multe resurse, prieteni si iubiti generosi atunci cand nu se tem sa se lase sa straluceasca.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Animalul asociat spiritului Gemeni este: Caprioara

Gemenii sunt cunoscuti ca fiind semnul dublu al zodiacului, un semn care reuneste o multitudine de personalitati, provocari si distractier. Asadar, nu este surprinzator faptul ca animalul asociat spiritului lor este caprioara. Caprioarele sunt incredibil de energice, spirituale si foarte inteligente. O caprioara nu se teme sa se faca de ras cat timp primeste o cascada de rasete de la privitorii ei.
Gemenii sunt vorbitori extraordinari, savurand iesiri la cina sau cu prietenii oriunde. Acest animal spiritual te atentioneaza sa nu devii vanitos. Bazeaza-te pe carisma ta nemaipomenita si pe personalitatea ta ca sa atragi oamenii. Caprioara poate fi foarte protectoare si inspirationala fata de perechea ei perfecta, desi pretentioasa in iubire. Acest semn are tendinta de a fi nerabdator, schimbator ca dispozitie si chiar lenes atunci cand sunt plictisiti sau se profita de ei. Ei traiesc usor din necunoscut, nu se cramponeaza de rutina si stabilitate.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
Animalul asociat spiritului Rac este: Ciocanitoarea

Crezi sau nu, dar Racul, un semn de apa, este conectat foarte bine animalul sau de spirit, conform amerindienilor, ciocanitoarea. De ce? Ciocanitoarea este incredibil de protectoare si hranitoare cu cei dragi, exact ca Racul, fie el femeie sau barbat. Racii sunt parinti si ingrijtori excelenti pentru ca au un simt al starii de acasa adanc in ei inca de la nastere.
Ciocanitoarele sunt creaturi care au grija foarte mare de altii. Sunt empatice, grijulii, ascultatori excelenti si sustinatori in rolul pe care il au in familie. Ciocanitoarele, ca si Racii, au multe resurser. Acesti oameni sunt considerati “frugali” in cercul lor, dar asta pentru ca sunt extraordinari in a transforma nimic in ceva. In varianta ei cea mai rea, ciocanitoarea devine furioasa, geloasa si posesiva. Dar asta este foarte rar pentru acest animal care tinde sa fie numai inima si mult mai putin rationala.

LEU (24 iulie – 23 august)
Animalul asociat spiritului Leu este: Somon

Exact ca si somonul, Leii sunt cunoscuti ca inoata impotriva curentului. De multe ori isi creaza propria cale si ii face pe ceilalti sa indrazneasca sa il urmeze. Acest animal asociat spiritului celor din Leu este conectat adanc cu animalul leu pentru ca ambii sunt leaderi incredibili. Folosindu-si energia fermecatoare si contagioasa, somonul de regula atrage oamenii spre el ca spre o lumina. Sunt placuti de oameni, calzi si entuziasti.
Somonul are tendinta sa para arogant si egoist dar doar cei foarte apropiati de el stiu ca sunt incredibili de nesiguri pe sine. Acest animal poate sa investeasca mult emotional in relatiile sale. De multe ori ajung sa se simta foarte raniti daca sentimentele nu le sunt impartasite asa cum au nevoie. Somonul este loial, stabil si generos, dar cand este ranit devine egotic si razbunator. Ei au o lectie de invatat in jurul mandriei, au multe de aflat despre ei insisi pe tema aceasta.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro