Care este coarda ta sensibilă, în funcție de zodie

 

Dacă vrei să eviți conflictele cu fiecare zodie în parte, trebuie să le cunoști coarda sensibilă. Iată de ce se enervează zodiile:
Berbec
Berbecii sunt mereu în mișcare și detestă momentele în care sunt obligați să se comporte riguros. Le vei atinge coarda sensibilă în momentul în care nu le acorzi timpul necesar pentru ei înșiși. Acești nativi țin la momentul lor zilnic de relaxare, indiferent de cât de ocupați ar fi.

Taur
Vei atinge coarda sensibilă a unui Taur dacă îl pui să vorbească în public. Acest nativ este timid și rezervat prin natura lui și nu îi place să fie ținta tuturor privirilor. În plus, Taurul este o persoană introvertită și nu le place să își arate slăbiciunile în fața celorlalți.
Gemeni
Nu îi cere stabilitate unui Geamăn pentru că îl vei enerva la culme. De asemenea, ai grijă să nu îl contrazici pe acest nativ deoarece cu greu acceptă o altă părere decât a lui și riști să stârnești un conflict de mare amploare, pe care cu greu îl poți controla.
Rac
Racii se tem de singurătate. Așadar, le vei atinge coarda sensibilă în momentul în care vor simți că nu le acorzi suficientă atenție sau când se simt abandonați în situațiile dificile. Nu în ultimul rând, Racii sunt sensibili și vulnerabili, iar criticile tale le vor aduce doar confuzie.
Leu
Să nu rănești niciodată orgoliul unui Leu pentru că îi vei atinge coarda sensibilă. Mândria, orgoliul și vanitatea sunt caracteristicile pe care Leii le poartă întotdeauna în bagajul lor emoțional. De asemenea, acest nativ vrea să dețină controlul și se enervează atunci când îi este pus cuvântul la îndoială.
Fecioară
Fecioarele sunt persoane organizate și urăsc neglijența. În plus, sunt destul de rezervate și când vine vorba de cheltuieli. Prin urmare, le vei atinge coarda sensibilă acestor nativi dacă te aștepți să primești de la ei un cadou scump sau să plătească ei nota la restaurant.
Balanță
Această zodie își pierde foarte rar cumpătul, iar atunci când o face înseamnă că s-a întâmplat ceva grav. Vei atinge coarda sensibilă a unei Balanțe dacă simte că ai o atitudine agresivă față de ea sau nu ești deloc rezonabil.
Scorpion
Fre pasională, Scorpionul se dedică trup și suflet în relația de cuplu, iar de cele mai multe ori poate deveni o fire posesivă. Îi vei atinge coarda sensibilă unui Scorpion dacă îi trădezi încrederea. Totodată, Scorpionul este cel mai secretos semn zodiacal, așa că nu încerca să îl tragi de limbă dacă nu vrei să intri în conflict cu el.

Distribuie prietenilor

Mai mult pe unica.ro