Care sunt cele mai educative desene animate pentru copii

Cele mai educative desene animate pentru copii pot contura un univers variat al cunoaşterii. Copiii învaţă repede, folosind expresii şi gesturi pe care le întâlnesc în desene animate. Chiar dacă unele serii animate prezintă caractere violente şi oferă informanţii irelevante, o altă parte poate deveni o sursă de semnificaţii precise.
Sofia_1
Cele mai educative desene animate pentru copii. „Orăşelul leneş“ Originar din Islanda, „Orăşelul leneş“ este un serial care are ca personaje centrale pe Ştefania, Sportacus şi Robbie Putrezitul. Serialul este o combinaţie de acţiune live, marionete şi desene animate generate de computer. Stilul de viaţă sănătos este promovat printr-un mix de muzică, comedie şi o poveste plasată într-o lume colorată şi dinamică. Sportacus încurajează copiii din „Orăşelul leneş“ să mănânce fructe şi legume, pe care le numeşte „bomboane pentru sport“, şi să iasă să se joace afară. Sportacus este atât de implicat încât se foloseşte de gimnastică pentru a ajunge dintr-un loc în altul, făcând chiar şi acrobaţii, iar copiii trebuie să-l instruiască cum să se relaxeze.
https://www.youtube.com/watch?v=MN120brk_BI
Cele mai educative desene animate pentru copii.
„Sofia Întâi“ La Disney Junior, Sofia Întâi revine cu noi mesaje pozitive de viaţă pentru cei mici, în cele noi episoade. Micuţa prinţesă continuă să înveţe cum să se adapteze unui stil de viaţă diferit, alături de noua sa familie care îi include pe tatăl vitreg, Regele Roland al doilea, şi fraţii vitregi Amber şi James. Maratonul Sofia Întâi are loc sâmbătă şi duminică, între 21 şi 22 martie, de la ora 11:30, la Disney Junior. Totodată episoadele noi vor debuta pe 21 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00.
Cele mai educative desene animate pentru copii. „Sofia Întâi“ La Disney Junior, Sofia Întâi revine cu noi mesaje pozitive de viaţă pentru cei mici, în cele noi episoade. Micuţa prinţesă continuă să înveţe cum să se adapteze unui stil de viaţă diferit, alături de noua sa familie care îi include pe tatăl vitreg, Regele Roland al doilea, şi fraţii vitregi Amber şi James. Maratonul Sofia Întâi are loc sâmbătă şi duminică, între 21 şi 22 martie, de la ora 11:30, la Disney Junior. Totodată episoadele noi vor debuta pe 21 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00.
Mai mult pe Adevarul.ro