• Home
  • Fapt divers
  • Carmen Harra: Urmează 13 ani cruciali. În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii

Carmen Harra: Urmează 13 ani cruciali. În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii

carmen harra

Clarvăzătoarea Carmen Harra spune că vor urma 13 ani cruciali, în care omenirea se va confrunta cu situaţii critice.

“Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033.

Urmează 13 ani cruciali. Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea României a vorbit despre ce ne așteaptă în următoarea perioadă din punct de vedere economic. Aceasta reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre.

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul?

Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii.Așa că cei care aveți bani mulți în bancă mai gândiți-vă pentru că două bănci mari vor colapsa pe parcusul acestui an. Și în anii care vin sistemul monetar se va prăbuși. Mai gândiți-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!”, a spus Carmen Harra, într-un clip încărcat pe platforma TikTok, potrivit Antena 3, citată de doctorulzilei.ro.

Parteneri