Caserolă de chifteluțe marinate. Masa ideală, gata în mai puțin de o oră

Masa ideală pentru zilele în care vrei să prepari ceva extrem de gustos și sățios, pe gustul întregii familii.

INGREDIENTE
• 1 pâine
• 230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
• 120 g maioneză
• sare, piper, oregano, busuioc – după gust
• 450 g chifteluțe făcute
• 230 g mozzarella rasă
• 750 g sos de paste/marinara

PREPARARE
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
1. Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
2. Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra
3. Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
4. Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.

Distribuie prietenilor

Sursa – retete.unica.ro