Câtă încredere inspiră bărbații în funcție de culoarea ochilor

ochi bărbați Oricât ar fi de frumoși ochii albaștri sau verzi, pe un bărbat îl avantajează mai mult ochii de culoare închisă. De ce?

Ochii albaștri

Distribuie prietenilor

Fie că au o nuanță pastelată de albastru sau sunt mai degrabă violeți, ochii albaștri inspiră tinerețe, libertate, independență și distracție. Dacă nuanța de albastru este palidă, ea trădează timiditatea sau o fire ascunsă, introvertită. Dacă este o nuanță profundă, ca apa mării, trădează o fire pătimașă, ușor egoistă și foarte geloasă. Chiar dacă femeile consideră ochii albaștri atrăgători și sexy, în cadrul testelor despre fidelitate și încredere, ele au pus bărbații cu ochii căprui pe primul loc, iar pe cei cu ochii albaștrii pe ultimele locuri.

Ochii verzi

Mult mai rari, ochii verzi sunt deosebiți și atrag imediat atenția celor din jur. Se spune că bărbații care au această culoare a ochilor sunt creativi, ingenioși și dinamici. Știu să se bucure de fiecare moment al vieții, sunt sociabili, dar nu își fac prea mulți prieteni și nici nu vorbesc prea mult despre ei. În pofida farmecului lor, se pare totuși că nu te poți baza prea mult pe ei. În studiile sociologice, bărbații cu ochii verzi nu au obținut nici ei un scor prea mare la capitolul încredere, fiind aproape la egalitate cu cei care au ochii albaștri.

Ochii căprui

Surprinzător, bărbații cu ochii căprui inspiră mai multă încredere și mai multă siguranță femeilor, decât cei care au nuanțe deschise. Potrivit studiilor realizate de sociologii cehi și americani, bărbații cu ochii căprui sunt considerați mai sinceri, mai afectuoși și mai stabili. Femeile au mai multă încredere în ei și îi consideră mai potriviți să fie parteneri pe termen lung, capi de familie și părinți dedicați. Se pare că ochii căprui sunt asociați cu ambiția, loialitatea, curajul și determinarea.

Mai mult, pe libertateapentrufemei.ro