Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei

 

Te-ai întrebat vreodată dacă există o legătură între numerologie și viețile anterioare? Astrologii spun că este posibil să ofere indicații importante, deoarece, în general, anumite cifre tind să se tot repete de-a lungul vieții, de ce nu?, și de-a lungul întregii existențe, actuale și anterioare.
Numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor din data nașterii. Scrie data la care te-ai născut sub formă numerică (zi, lună, an), apoi adună toate cifrele, până le reduci la un număr compus dintr-o singură cifră (de la 1 la 9), 11 ori 22 (numere maiestre). Ex: 2 mai 1977 devine: 0+2+0+5+1+9+8+7=32= 3+2= 5.

Numărul 1
Cifra 1 indică faptul că sufletul tău nu a fost hrănit. Te-ai sacrificat pentru alții, nu ți-ai permis să iubești și nu ai cunoscut adevărata împlinire. Într-o viață anterioară ai avut o stimă de sine scăzută. Ai șansa să repari asta în viața actuală.
Numărul 2
Ai fost puțin cam materialistă în trecut. Fie te-ai născut foarte bogată, fie ai luptat din greu până ai urcat pe scara socială. Oricum ar fi, nu ai oferit hrană spiritului tău. În viața actuală vei învăța că banii sunt importanți, dar nu sunt totul.

Distribuie prietenilor

Numărul 3
Nu ai reușit să fii autentică într-o viață anterioară. Ceva, sau cineva, te-a făcut întotdeauna să te simți inconfortabil, inhibată sau nedemnă. Găsește acum încrederea în forțele tale.

Numărul 4
În trecut, nu ai fost cea mai fericită, ori ai avut probleme în familie sau la serviciu. Într-o viață anterioară probabil ai fost părăsită sau orfană. În viața actuală vei primi toată dragostea pe care o meriți.

Numărul 5
În viețile anterioare, ai știut cum să te folosești de farmecul tău pentru a obține ceea ce ai vrut de la alții. Ți-ai urmat scopul, fără să îți pese cine are de suferit. Acum ai ocazia să descoperi că poți respecta pe alții pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce fac pentru tine.
Numărul 6
În viețile trecute te-ai confruntat cu mari probleme de sănătate. Ai fost înfometată emoțional, iar acum ai șansa să ai mai mare grijă de sănătatea ta și să restabilești echilibrul emoțional care să te ajute să vezi viața mai roz.

Numărul 7
Ai fost foarte independentă. De asemenea, ai fost competitivă, dar nu trebuie să fii așa și în această încarnare. Acum, tu ești aici pentru a sărbători interconexiunea vieții; pentru a cultiva compasiunea și înțelegerea, mai mult decât pentru a te afirma individual.

Numărul 8
Acest număr arată că în trecut te-ai eschivat de la îndatoririle personale. Nu ai fost motivată să realizezi ceva, pur și simplu ai plutit în derivă. Lecția în această viață este să găsești un scop. Nu ceda în fața oricărei fantezii.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro